Клас собачого корму: всі міфи і правда

Якість харчування — основний фактор, який впливає на здоров'я та тривалість життя тварин. Вибираючи собачий сухий корм, відповідальні господарі аналізують різні пропозиції, вивчають відгуки експертів. Але іноді рішення ухвалюється лише на основі класу харчування. Це помилкова тактика, яка призводить до хвороб вихованців, розчарувань та зайвих витрат.

 

Корм для собак - високий клас не гарантує якість

Асортимент харчування для тварин величезний. Весь корм для собак ділиться на 4 класи:

корм-миска

Економ. Найдешевша їжа. У ній немає якісного м'яса. Корми для собак економ класу виробляються із субпродуктів сумнівного походження. Максимальний обсяг у складі — кукурудза, соя, пшениця. Часто використовуються штучні ароматизатори та консерванти. Годувати такою їжею тварин допустимо лише у разі неможливості купити якісну їжу та нетривалий час;

корм-миска

Преміум. Натуральне м'ясо може бути доповнене субпродуктами. Сухий корм для собак преміум класу виробляється з додаванням рису та овочів. У ньому не використовуються штучні консерванти та інші добавки;

корм-миска

Супер преміум. У складі щонайменше 25% натурального м'яса. Корм супер преміум класу відрізняється збалансованим складом, в якому враховані всі потреби тварини: овочі, фрукти, повний комплекс вітамінів, жирів та кислот;

корм-миска

Холістик. Це найкраще харчування. Корм холістик для собак виготовляється з м'яса вищого гатунку, овочів, фруктів та ягід. Склад максимально відповідає потребам організму тварин.

На перший погляд, все зрозуміло і просто. Але на світовому ринку немає чітких нормативів, які регламентують класи харчування. Насправді поділу умовні. Відповідність стандартам того чи іншого класу залишається на совісті виробників.

корм-для-собак

Не варто сліпо вірити позначенням на упаковці. Перш ніж купити сухий корм для собак, уважно читайте склад. Продукти з позначенням супер преміум поступаються за збалансованістю складу та якість інгредієнтів пропозиціям преміум дуже часто. Тому необхідно ретельно аналізувати співвідношення складових і кожен компонент.

Де отримати консультації щодо вибору харчування та купити корм для собак?

Ми ретельно аналізуємо особливості продукції, представленої в каталозі. Кожна позиція має докладний та достовірний опис. Ви зможете купити корм для собак, досконало вивчивши склад та порівнявши пропозиції різних брендів у широкому ціновому діапазоні.

Ми надаємо клієнтам професійні консультації. Усі співробітники магазину — затяті собачники. Наші експерти знають все про харчування тварин. Вони дадуть відповідь на будь-які питання і допоможуть сухий собачий корм купити на сайті Dog.com.ua з урахуванням індивідуальних потреб організму та смаків вашого вихованця.

У нашому каталозі представлена ​​тільки сертифікована продукція з великим терміном придатності. Магазин для собак ДОГ КОМ ЮА пропонує корм для собак за вигідними цінами. Використовуйте можливості заощадити додатково:

знишка скидка 5% після регістрації на сайті;
собака-кіт система лояльності;
лайк регулярні акції;
доставка безкоштовна доставка заказів вартістю від 1000 гривень.

Ми надаємо гарантію якості. Наші клієнти отримують можливість сухого корму для собак купити у Києві з доставкою у всі регіони України. Надсилання замовлень здійснюється щодня. Ваш улюбленець отримає смачну та корисну їжу максимально швидко.