Кінолог по-домашньому чи що потрібно для дресирування собаки вдома?

Виховання та соціалізація вихованців вимагають багато часу та терпіння. Важливо, щоб собака не виявляла агресії до людей та інших тварин, швидко та чітко виконувала команди господаря. Довірте дресирування вихованця кваліфікованому кінологу.

Але процес виховання не обмежується заняттями з професіоналом. Озброївшись практичними порадами кінолога, господар має працювати із собакою самостійно. Зоомагазин товари для дресирування підвищать ефективність занять. Які вироби допоможуть упоратися із завданням?

 

Товари для собак: огляд базового набору для дресирування

Виробники пропонують широкий спектр аксесуарів. До базового набору для дресирування входять товари для собак із цього переліку:

зручності клікер. Компактна коробочка, яка клацає при натисканні на кнопку. Унікальний звук сигналізує собаці, що вона вчинила правильну дію і буде винагороджена смакотою. Наш зоомагазин «Київ» пропонує великий вибір клікерів. Ви зможете вибрати оптимальний варіант з урахуванням будь-яких вимог;
повідок шлейка. Це хороша альтернатива звичайному нашийнику. Використовуючи шлейку, ви отримаєте можливість швидко і реагувати та зупиняти собаку, не викликаючи дискомфорт у тварини, регулювати фізичні навантаження під час прогулянки;
шампунь магазин для собак ДОГ ком юа пропонує купити спеціальні спреї. Обробіть цією рідиною меблі — і вихованець припинить гризти її. Є спреї, за допомогою яких можна привчити собаку мітити речі в будинку;
кості-ік ласощі. Ці товари для вихованців обов'язкові для дресирування. Впевненість в отриманні смакота після правильно виконаної команди — кращий стимул для тварини;
іграшки спеціальні іграшки. На сайті Dog.com.ua можна купити перетяжки, літаючі тарілки та багато інших виробів. У нашому каталозі є інтерактивні та розвиваючі іграшки.

для-дресирування

 

Собачники-початківці часто відчувають труднощі з вибором потрібних товарів. Скористайтеся нашими консультантами.

 

Купити зоотовари для собак в магазині Dog.com.ua

Ми знаємо все про дресирування. Співробітники магазину Dog — досвідчені собачники. Ми приділяємо велику увагу вихованню вихованців. Наші клієнти отримують можливість купити зоотовари для собак після безкоштовної консультації експертів. Вибір залежить від породи, характеру та рівня соціалізації тварини. Ми допоможемо підібрати найкращі зоотовари для собак з урахуванням усіх індивідуальних факторів.

Найважливіша умова виховання вихованця — забезпечення оптимального рівня комфорту. У нашому каталозі представлено великий асортимент виробів. Ви зможете обрати будь-які зоотовари Київ та забезпечити вихованцю максимальний рівень комфорту.

 

Ми співпрацюємо тільки з надійними виробниками. Усі вироби у каталозі мають сертифікати. Ми постійно вивчаємо новинки на ринку та поповнюємо асортимент найякіснішими та прогресивними рішеннями. Наші клієнти отримують можливість купити товари для собак на вигідних умовах:

знишка знижка 5% одразу після реєстрації на сайті;
лайк акціії;
собака-кіт скидки по програмі лояльності;
доставка безкоштовна доставка замовлень вартістю від 1000 гривень.

Скористайтеся можливістю замовити онлайн товари для собак у Києві за вигідними цінами. Ми гарантуємо якість та забезпечимо швидке відправлення ваших покупок у будь-який регіон України.