Хвороби собак які виникають через неправильне харчування

Багато власників собак навіть не замислюються, що міцне здоров'я, відмінне самопочуття, гарний зовнішній вигляд тварини безпосередньо залежить від його правильного харчування. І найкращим варіантом для цього буде не готувати самостійно різні каші та варити дієтичне м'ясо, а використовувати найкращі сухі корми для собак, які вже містять усі необхідні корисні та поживні інгредієнти. Інтернет-магазин Dog com ua завжди радий запропонувати кожному дбайливому господареві лише найякісніші корми, щоб уникнути багатьох хвороб собак.

 

Корм для собак – це запорука хорошого здоров'я кожного вихованця

Корм для собак не тільки повинен приносити радість та задоволення при його вживанні, він також повинен бути збалансованим та поживним, щоб наповнювати кожну тварину енергією, бадьорістю, усіма потрібними вітамінами та мікроелементами. Тільки так ваш вихованець матиме відмінне самопочуття, здорову шкіру, зуби, пазурі та гарну шерсть. Якісний сухий корм для собак, який має у величезному асортименті магазин Дог ком юа, вбереже кожного вихованця від таких захворювань, які можуть виникнути через неправильне харчування:

топ-1 Ожиріння – найпоширеніше захворювання, яке виникає від переїдання у тварини, коли Ви годуєте її неправильним кормом чи домашньою їжею. Правильний сухий собачий корм, що містить потрібну кількість калорій у невеликій порції, ніколи не призведе до переїдання та появи зайвої ваги у тварини.
топ-2 Алергія або харчова непереносимість у тварини може виникнути через вживання великої кількості тваринного або рослинного білка. Саме тому рекомендується власникам домашніх тварин довіритися перевіреним виробникам, які випускають собачий корм зі збалансованою кількістю білка.
топ-3 Діарея або розлад травного тракту можуть виникнути через неправильне та незбалансоване харчування, яке дратуватиме і порушуватиме правильну роботу кишечника. Тому найправильнішим рішенням буде замовити корм собаці від надійного та перевіреного виробника, який гарантує безпеку кожній тварині.
топ-4 Гастрит – це небезпечне захворювання, яке з'являється через неправильне харчування, непереносимість тих чи інших продуктів, а також внаслідок шкідливих бактерій і паразитів у кишечнику.
топ-5 Запалення стравоходу також може бути наслідком незбалансованого харчування, яке містить велику кількість шкідливих кислот.

Якщо Ви придбали собаку, то найголовнішою умовою для її щасливого життя з вами є її правильне харчування. А якщо Ви не знаєте, де купити якісні, корисні та смачні корми, то рекомендуємо звернутися до зоомагазину Dog.

 

Замовити корм для собак: Як зробити замовлення?

Для того, щоб замовити корм для собак на нашому сайті вам не доведеться робити будь-які складні маніпуляції, достатньо зробити наступні прості кроки:

собака-кіт Зайти на наш официальный сайт dog.com.ua, сухой корм на котором представлен в огромном ассортименте с подробным описанием входящих в него ингредиентов.
собака-кіт Выбрать подходящий корм по возрасту, породе, особенностям вашего питомца и добавить его в корзину.
собака-кіт Ввести имеющийся промокод и оформить заказ, где заполнить персональную информацию о получателе, выбрать доставку и оплату.