Інгредієнти сухого корму, що сприяють розвитку мозку Вашого цуценя

Виростити здорового й розумного собаку – складне завдання, яке вимагає від власника повної самовіддачі. Варто враховувати, що чим менший вихованець, тим більше йому необхідно турботи та уваги. Протягом перших місяців життя головний мозок у чотирилапого друга швидко росте: на шостому тижні він уже сформований на 70%, а в рік – на 90%, тому для розвитку подальших здібностей до навчання важливе збалансоване харчування. У цій справі можуть допомогти спеціальні комплекси, розроблені для молодих особин. Ми розповімо вам про те, коли щенятам можна давати сухий корм та які інгредієнти повинні бути в його складі, щоб вони правильно розвивались.

 

Який корм цуценяті необхідний для поліпшення роботи мозку?

купити сухий корм для собак

Годування цуценят сухими кормами можна розпочинати відразу після появи молочних зубів. Зазвичай це трапляється у три-чотири тижні. Сухий корм для цуценят повинен мати у своєму складі:

● Омега-3 жирні кислоти ЕПК та ДГК, які покращують розумові здібності маленького вихованця, сприяють розвитку його мозку. Основні джерела ейкозапентаєнової кислоти – печінка тріски, лосось, скумбрія, вугор, оселедець, сардини, деякі водорості. ДГК міститься у тих же продуктах, що й ЕПК, а також у молоці. Докозагексаєнова кислота – це основний структурний елемент мозку та ключова складова розвитку центральної нервової системи. Після народження цуценята одержують цю кислоту з молока матері, а потім відповідальність за її надходження в організм перекладається на плечі власника. Не хвилюйтеся, що вам доведеться самим купувати рибу чи інші продукти, правильно їх готувати та годувати вашого вихованця. Сьогодні виробники вже подбали про раціональне харчування для цуценят, включивши Омега-3 до своїх кормів.
● Тригліцериди із середньою довжиною ланцюга (MCT) – особливий клас жирів, які забезпечують багато корисних для мозку ефектів. Масло MCT максимально легко засвоюється й тому миттєво підвищує вироблення енергії у тварин.
● Вітаміни: В1 – покращує концентрацію уваги, Е та С – сприяють поліпшенню пам'яті.

Правильно підібраний корм для собак щенят сприятиме розвитку уваги, пам'яті, вміння зосередитися на виконанні конкретного завдання.

 

Який сухий корм для цуценят можна купити в українському зоомагазині Дог?

Підтримувати роботу головного мозку здатний якісний сухий корм для цуценят всіх порід, збагачений антиоксидантами та поліненасиченими жирними кислотами, замовити який можна в інтернет-магазині dog.com.ua.

Купити сухий корм для цуценят можна зі швидкою доставкою «Новою Поштою» або «Укрпоштою» по Україні. В онлайн-каталозі представлена високоякісна продукція від перевірених брендів: Brekkies, Brit Care, Carnilove, Equilibrio, Gemon, Advance, Amity, Araton, Arden Grange, 1st Choice, Baskerville, Bon appetit, BonaCibo та ін. До їх складу входить спеціальна формула, що має збалансований вміст білків, а також усі вітаміни та поживні речовини, які потрібні молодим тваринам у період їх зростання. Якщо не знаєте, який корм купити щеняті наші досвідчені менеджери із задоволенням вас проконсультують. Подбайте про розвиток маленького вихованця, а онлайн-магазин Дог ком юа вам у цьому допоможе!