Інгредієнти сухого корму для твого щеняти. Ми дуже хочемо, щоб твій вірний друг, який тебе дуже любить, був здоровим і дуже розумним.

Материнське молоко, що містить всі необхідні корисні та поживні речовини, - це найоптимальніший вид харчування для цуценят від народження. Але згодом їх запити щодо їжі починають збільшуватися. Коли їм виповнюється 3-4 тижні, можна помітити, як вони цікавляться тарілкою матері. Саме в цей період господар чотирилапих улюбленців може вводити до раціону щенячий корм. До вибору даного продукту необхідно підійти максимально відповідально, адже від його якості залежить рівень розвитку юного вихованця, його активність та життєдіяльність. Який сухий корм найкращий для цуценяти? Відповідь на це питання цікавить багатьох собачників-початківців.

сухий корм для щенят

Корм для цуценят: критерії вибору, особливості продукції

Перед тим, як вибрати сухий корм для цуценят, рекомендується уважно ознайомитись з інструкцією від виробника. Надавати перевагу слід продукції відомих брендів, які мають відповідні сертифікати якості. Найкориснішими та найпоживнішими вважаються сухі корми для цуценят преміум та супер-преміум класу. На окрему увагу заслуговує харчування “холістик”. Така їжа легко і швидко засвоюється організмом тварини, оскільки складається з компонентів, які вживають вовченята в природному середовищі. Сухий корм для цуценят має бути збалансованим. Рекомендується звернути першочергову увагу на склад продукту. Найбільшим попитом користується харчування, що містить вітаміни, мікроелементи, вуглеводи, білки, мінімум жирів і, звичайно, ДГК (докозагексаєнову кислоту). Якщо з першими компонентами все зрозуміло, то щодо ДГК у собачників часто виникають питання. Дана речовина є жирною кислотою Омега-3. Вона позитивно впливає на розвиток головного мозку. Корм для цуценят, що має у складі цей компонент, сприяє покращенню уваги, пам'яті, навченості і навіть зору.

сухий корм для цуценят Перш ніж купити сухий корм для цуценят, рекомендується знати наступне: 

  1. Умовно корм для цуценят поділяється на дві категорії: «Starter» та «Junior». У першому випадку харчування включає компоненти, які за складом максимально наближені до материнського молока. Воно призначається для цуциків віком від 2 тижнів до 2 місяців. Ці корми для собак містять речовини, що захищають систему травлення і зміцнюють імунітет. Продукція з категорії Junior створена для малюків віком 2-10 місяців. Замовити корм для цуценят цього класу варто тому, що до його складу входять жири, протеїни, клітковина, фосфор та інші речовини. Переважно виробник для створення цього раціону застосовує добірне м'ясо та натуральні добавки.
  2. Корми для цуценят великих порід та дрібних відрізняються не лише порціями, а й розмірами гранул. Собачник повинен розуміти, що представники дрібних порід не зможуть розгризти та проковтнути крупний корм. Для таких випадків розроблений унікальний сухий корм для цуценят дрібних порід. Він зручний у використанні, його немає необхідності розмочувати.
  3. Купити корм для собак недостатньо. Після його введення в раціон цуценяти необхідно стежити за його поведінкою, настроєм, станом шерсті. Коли відбуваються зміни в гіршу сторону, харчування потрібно змінити. У такому випадку рекомендується проконсультуватися з досвідченим спеціалістом.

Сухий корм для цуценят купити на перший погляд просто. Але щоб він позитивно впливав на розвиток малюка, потрібно ознайомитися з його складом, кількістю порцій, розмірами гранул.

Купити сухий корм для цуценят у магазині Дог - забезпечити малюкові найкращі умови життя!

Інтернет магазин для собак Дог реалізує найкращі щенячі корми. У каталозі представлені товари провідних виробників. Вони відповідають європейським стандартам якості, оскільки мають відповідні сертифікати. Dog зоомагазин здійснює продаж лише перевіреної продукції. З виробниками він співпрацює безпосередньо, завдяки чому отримує лише свіже харчування та пропонує його без націнок. Тут купувати вигідно! А ще на сайті

dog.com.ua діють вигідні пропозиції у вигляді акцій, знижок, розпродажів. Постійним клієнтам надається програма лояльності, що дає можливість з кожним подальшим замовленням заощаджувати дедалі більше. Професіоналізм консультантів - ще одна важлива перевага Дог Ком Юа. Вони є досвідченими собачниками. У кожного з них удома є свій улюбленець. Фахівці люблять тварин та знають все про догляд за ними. Вони готові дати слушні поради своїм клієнтам. Зоомагазин Дог дбає про домашніх вихованців з моменту їх народження, тому пропонує тільки найкращі товари!