Які корми користуються популярністю серед клієнтів зоомагазину Dog?

Різновидів сухих кормів існує величезна кількість, тому іноді важко вибрати хороший корм, особливо якщо Ви вперше завели собі вихованця. На допомогу прийде надійний зоомагазин Dog, який з радістю готовий поділитися порадами та рекомендаціями щодо підбору правильного корму саме для вашої породи, а також допоможуть позитивні відгуки клієнтів на той чи інший вид корму.

Сухий корм для собак – найпопулярніший асортимент

Для того, щоб вибрати сухий корм для собак недостатньо просто познайомитися з його основними характеристиками та вивчити склад, необхідно також дізнатися, які саме бренди користуються підвищеною популярністю та достатнім попитом серед клієнтів магазину. Це пояснюється тим, що люди, які мають собак, як правило, підбирають для них один хороший корм високої якості і надалі купують його на постійній основі, тому Ви з легкістю зможете купити правильний корм і порадувати свого чотирилапого друга. Магазин Дог ком юа підготував для вас список найпопулярніших сухих кормів, які швидко розкуповуються:

Корм для собак Корм Orijen – це популярний канадський бренд, який випускає сухі корми преміум і супер преміум класу для різних собак: цуценят від дрібних до великих порід, дорослих собак будь-яких порід, старих тварин, а також спеціальний корм для собак, які страждають на алергію або мають проблеми з травленням. ;
Корм для собак Brit корм для собак від відомого чеського виробника преміум і супер преміум класу для дрібних або гігантських порід різного віку. Крім того, виробник пропонує різні сухі корми для більш менш активних собак, низькокалорійний раціон, а також спеціальні корми для собак зі слабким травленням. 
Корм для собак Acana корм для собак – це канадський бренд кормів преміум та супер преміум класу, який виробляє велику лінійку для різних видів собак – цуценят, молодих та літніх собак, дрібних та великих порід, для активних та пасивних вихованців, а також є дієтичні та універсальні корми. Доступні ціни на корми цього бренду порадують кожного.
Корм для собак Profine – це високоякісний сухий корм супер преміум класу чеського виробництва для будь-яких собак. від цуценят всіх порід та розмірів до літніх вихованців, які потребують спеціального харчування. 
Корм для собак Корм Nutram для собак усіх порід та віку, канадського виробництва, який наповнений  максимальною кількістю вітамінів і мінералів, які так необхідні вашому вихованцю. До того ж, на деякі варіанти цього корму діє знижка у розмірі 15%.
Корм для собак Сухий корм Carnilove чеського бренду класу холістик ідеально підходить усім собакам будь-якого віку, розмірів та порід. Він відрізняється від інших кормів тим, що взагалі не містить зернових культур, тому є нешкідливим та безпечним.
Корм для собак Oven backed корм канадської компанії преміум класу ідеально підійде як цуценятам, так і дорослим собакам. А враховуючи те, що основна лінійка має беззерновий склад, такі корми будуть відмінним раціоном для багатьох собак.

Наш офіційний сайт сухого корму dog.com.ua завжди радий запропонувати всім клієнтам доступні ціни, додаткові знижки та акції.

Купити корм для собак інтернет магазин – це найкраще рішення

Купити корм для собак інтернет магазин Дог ком юа – це не тільки швидка та зручна покупка, але й вигідне придбання:

  • Акції, промокоди та знижки.
  • Швидка доставка та різні варіанти оплати.
  • Якісні корми відомих брендів.