ЯК ЗБЕРІГАТИ СУХИЙ КОРМ?

Зберігання корму так само важливо і як сам вибір корму для собаки, особливо якщо ви купуєте великі економні мішки. Безумовно, дуже вигідно та зручно купувати сухий корм великими партіями, але так само важливо розуміти як правильно зберігати харчування в домашніх умовах.

Що ж впливає на псування корму:

хрест-закритий температура - оптимально зберігати при 10-20 градусів Цельсія, таким чином ферменти та вітаміни не окисляться і не буде втрати смаку;
хрест-закритий рівень вологи - важливий показник зберігання, оскільки при високій волозі можливе зростання грибка, а це в свою чергу призводить до різних хвороб собаки;
хрест-закритий освітлення є каталізатором окислення продуктів харчування;
хрест-закритий герметичність упаковки - дозволяє не проникати кисню усередину і не піддавати корму псування.

 

5 важливих правил зберігання сухого корму

топ-1 Ніколи не зберігайте корм на балконі! Там постійні перепади температур - жири в кормі можуть гіркнути, а мухи та інші комахи відкладати свої яйця в ідеальне харчове середовище.
топ-2 Головний критерій зберігання відкритого корму - це мінімальний контакт з навколишнім середовищем, правильні температурний режим з кімнатною температурою без потрапляння прямих сонячних променів..
топ-3 Якщо це зберігання в мішку, то ви повинні щоразу ретельно замотувати цей мішок, щоб був мінімальний доступ повітря.
топ-4 Краще зберігати корм у спеціальному контейнері з кришкою, що щільно закривається..
топ-5 А якщо собака алергік, то крім великого контейнера, краще мати ще й маленький на тиждень, щоб рідше відкривати великий контейнер і щоразу мити його коли засипаєте туди свіжий мішок. Т.к. пилові кліщі які живуть у нас вдома і зазвичай абсолютно безпечні і не шкідливі, але є дуже сильним алергеном і чудово можуть розмножуватися у чудовому живильному середовищі, що заносяться у відкритий корм повітряними потоками в будинку.

 

Вся продукція собачих кормів представлена у нас у каталозі сертифікована та поставляється на пряму від виробника. Ми гарантуємо якість! Консультанти нашого зоомагазину Dog.com.ua завжди раді не тільки допомогти вибрати правильний корм для вашого собаки, але й проконсультувати щодо зберігання.

як-зберігати