Як вибрати сухий корм для собак

Більшість власників собак відвідують зоомагазин України з метою підібрати своїм вихованцям якісне харчування. Але добрі наміри не завжди приводять до кращого результату. Необхідно поставитися до процесу вибору корму відповідально, вивчити особливості породи та асортимент. Живлення для тварин представлене широким спектром пропозицій. Якщо ви бажаєте купити сухий корм для собак з гарантією якості, вибирайте продукцію надійних брендів. Ігноруйте рекламу у ЗМІ. Дослухайтеся рекомендацій ветеринарів.

 

Сухий корм для собаки: класифікація та особливості вибору

Асортимент поділяється на категорії залежно від якості. Вибираючи сухий корм для собаки, уважно вивчіть упаковку. Рівень якості позначається певним класом:

icon-korm-col економ. Найдешевший. У приготуванні використовуються субпродукти, соя, зернові. Використовуючи їх, ви шкодите здоров'ю тварини. Безпечніше годувати собаку залишками натуральних продуктів;
icon-korm-col преміум. Використовується м'ясо, рис. Експерти інтернет-магазину Dog рекомендують обирати пропозиції європейських, американських та канадських брендів;
icon-korm-col Супер преміум. Об'єм м'яса у складі вищий, зернові не використовуються. Рецепти збалансовані та забезпечують повноцінне харчування;
icon-korm-col холістик. Найкращі рішення з максимально високим вмістом якісного м'яса та риби. Це дієтичний сухий корм із добавками з натуральних овочів та фруктів, ягід, комплексами вітамінів та мікроелементів.

korm-sobakam


У процесі вибору необхідно дотримуватися рекомендацій щодо породи, фізичної активності та стану здоров'я, віку. Виробники пропонують спеціальний сухий корм для собак при алергії. З 7-річного віку слід використовувати харчування для людей похилого віку (Senior). При схильності до зайвої ваги необхідно вибирати сухий низькокалорійний корм для собак. Є спеціальні пропозиції для тварин, які зазнають високих фізичних навантажень, що страждають від різних захворювань. 

 

Купити корм для собак інтернет-магазин Dog: сертифіковане харчування найкращих виробників

У нашому каталозі представлена ​​продукція брендів із бездоганною репутацією. Якщо бажаєте купити корм для собак інтернет-магазин Dog запропонує оригінальні товари всесвітньо відомих торгових марок із гарантією якості. Усі позиції в каталозі мають сертифікати та великий термін придатності. В інтернет-магазині Дог ком юа працюють кваліфіковані консультанти. Вони допоможуть підібрати найкраще харчування з урахуванням породи та віку, стану здоров'я та смаків вашого вихованця.