Як уберегти собаку від кліщів? Профілактика для вихованців

З приходом тепла люди особливо багато гуляють зі своїми вихованцями, насолоджуючись лагідним сонцем, зеленню трав та дерев. Але разом із радістю від щоденних променадів кожен власник собакена піддається собака-кліщ-2ризику зловити неприємних паразитів. Дог магазин нагадує, що в теплу пору року, особливо в період з квітня по липень, а також з кінця вересня по листопад, потрібно бути завжди напоготові!

Щороку багато власників собак, навіть не тільки новачки, але і більш досвідчені, упускають питання захисту псів від членистоногих. Повірте, купити засіб від кліщів і провести профілактичні процедури значно простіше та безпечніше для здоров'я тварини, ніж сподівається, що пронесе.

 

Як захистити собаку від кліщів? Кращий засіб — своєчасна профілактика!

Ці мерзенні комахи дійсно дуже небезпечні для тварин, вони можуть бути переносниками збудників серйозних інфекційних захворювань. Щоб зберегти улюбленця, заздалегідь відвідайте зоомагазини для собак і придбайте кілька коштів. Безумовно, вони не дають 100% гарантії захисту, але суттєво зменшать ризик зараження.

Насамперед, завжди ретельно оглядайте пса після прогулянки. Це особливо важливо, якщо Ви відвідували водоймища , сквери, парки, місця з високою травою та чагарниками.

медхрест Шампунь, спрей-захист.
медхрест Таблетки, краплі, ампулки з ефірними оліями.
медхрест Нашийник з просоченням.
медхрест Захисний одяг, наприклад, комбінезон.
медхрест Вакцина.

собака-кліщ
Ви можете скомбінувати ефективні засоби від кліщів для максимального захисту свого улюбленця.
Але тут потрібно пам'ятати: не купати спецшампунем за 2-3 дні до та після використання рідких препаратів, що відлякують. Якщо вихованець багато буває на сонці і часто купається у воді, обробку холки крапельками варто брати участь до 1 разу на 2 тижні. Рекомендуємо купити все для собаки заздалегідь, не чекати, доки вона не принесе додому паразита. Перед прогулянкою можна обробити шерсть спреєм, також важливо використовувати спеціальний нашийник.

Що робити, якщо кліщ все ж укусив Вашого чотирилапого друга? Найкраще звернутися до ветеринара. У разі видалити самостійно. Зоотовари для собак у Вашому арсеналі повинні припускати рукавички, антисептик та пінцет. Прихопіть уражену шкіру і повільно, акуратно та без різких рухів постарайтеся повністю витягти кліща. Обробіть ранку, комаху знищіть, спостерігайте за апетитом та активністю собачки.

Dog — магазин для собак, в якому є все для захисту та догляду за Вашим пухнастим другом!

У нашому інтернет-магазині ДОГ можна придбати всі необхідні товари для здоров'я та відмінного настрою Вашого улюбленця. Тут ми зібрали для Вас найкращу продукцію від найвідоміших брендів. В наявності:

ліки Таблетки від кліщів для собак, які дозволяють скоротити кількість загальних процедур протягом усього року.
шампунь Репелентний шампунь, захисний спрей.
повідок Нашийники.
насекомі Ампули з інсектоакарицидами та краплі від кліща для собак.

Всі засоби розраховані на різну вагу та вік тварини, доступні до замовлення позиції з пролонгованим ефектом та універсальної дії (від бліх та комарів). Наш зоомагазин Україна вже добре знає, у нас завжди лише перевірена та якісна продукція за доступною ціною. Тож будьте спокійні за здоров'я свого друга, ми допоможемо правильно подбати про нього!