Як правильно доглядати цуценя?

Догляд за маленьким песиком — це важлива та відповідальна справа, яка потребує певних знань та постійної уваги. Вам потрібно замінити щеня маму, при цьому почати виховувати його з малого віку, показавши, хто в зграї головний! Магазин ДОГ ком юа поділиться з Вами практичними порадами, за допомогою яких догляд за малюком стане простіше та комфортніше!

 

Кілька порад щодо догляду та виховання цуценя від Dog!

Нижче ми зібрали головні рекомендації щодо догляду за цуценям. У цьому нелегкому, але приємному процесі, Вам допоможе наш зоомагазин: все необхідне для Вашого пухнастого друга! Топ 7 моментів, які потрібно враховувати всім, хто вирішив виховувати цуценя:

топ-1 Навчання та виховання. Важливо почати це якомога раніше, щоб майбутній пес сприймав Вас як лідера та господаря + поводився як слід, не пустував. Дорослого собаку перевчити складно, так що не втрачайте час.
топ-2 Збалансоване харчування. Турбота про щенят має на увазі особливу увагу до раціону з чітким дотриманням КБЖУ, врахуванням віку та особливостей розвитку песика. Обов'язково має бути цілодобовий доступ до чистої води. Корм комбінують із сухим та вологим.
топ-3 Регулярний догляд. Для цього слід придбати певні товари для цуценят. Наприклад, гребінець/щітка потрібна не тільки для наведення марафету та вичісування зайвої вовни, але й для огляду на наявність запалень, шишок і т.д. Привчайте собачку з раннього віку до гігієнічних процедур, таких як чищення вушок, протирання куточків очей, підстригання кігтів та миття.
топ-4 Гігієна порожнини рота. Побачили наліт чи зубний камінь? Відразу до лікаря! А доглядати в період зміни зубів Ви можете, використовуючи спеціальну щітку та пасту — ці зоотовари є у нас!
топ-5 Фізична активність та спілкування. Регулярні прогулянки важливі не тільки для фізичного розвитку та психоемоційного здоров'я, але й для набуття навичок спілкування з іншими вихованцями.
топ-6 Регулярність обстежень. Все не обмежується плановими щепленнями у ветеринара, раз на 4 місяці профілактика глистів, навесні-влітку-восени обробка від кліщів. Купити все для цуценя можна у нас.
топ-7 Безмежне кохання та увага. Не бийте тварину, не забувайте заохочувати її добру поведінку, будьте уважні до неї, грайте з нею, покажіть своє кохання, але при цьому чітко позначте — хто у будинку головний!

У наших менеджерів Ви можете дізнатися більше про те, як правильно доглядати цуценя. Також ми надаємо безкоштовні консультації щодо складання та підбору харчування! Наші консультанти підберуть для Вашого улюбленця збалансований, поживний, корисний та смачний корм!

 

Необхідні зоотовари для цуценят від магазину ДОГ доступні для замовлення прямо зараз!

Для того, щоб правильно доглядати за собачкою, необхідно мати в своєму арсеналі різні аксесуари! У цій справі важливо знайти такий магазин, де гарантовано будуть якісні речі. Саме таким і є DOG! У нас можна замовити все, що потрібно для якісного та комфортного догляду за цуценям, для його виховання та дозвілля:

іграшки Іграшки , гризки.
диван Лежанки, миски.
догляд Доглядові товари для собаки — шампуні, пасти, спреї, засоби від бліх та кліщів.
корм-миска Лікувальні , дієтичні, сухі та вологі корми + ласощі.
повідок Поводки , намордники, нашийники.
зручності Аксесуари для дресирування та багато іншого!

Купити зоотовари у Києві з безкоштовною доставкою можна при замовленні від 400 грн! Україною теж є доставка за рахунок компанії.