Як підібрати раціон харчування свого цуценя? - поради від зоомагазину DOG

Здоров'я та тривалість життя собаки багато в чому залежать від харчування в юному віці. Правильний вибір корми для цуценят має прямий вплив на формування міцного організму без патологій та відхилень. Експерти радять обирати корм для цуценят супер преміум класу. Він надає комплексний позитивний вплив на здоров'я:

лайк правильна робота системи травлення;
лайк нормальний склад кісткової тканини, міцні зуби та скелет;
лайк потужний імунітет;
лайк поступливий характер і висока активність.

Дог зоомагазин радить приділити цьому питанню особливу увагу. Власники собак практикують різні підходи до харчування малюків:

корм-миска хтось упевнений, що слід пропонувати лише натуральну їжу;
корм-миска багато хто вибирає готовий сухий корм для цуценят;
корм-миска є прихильники змішаного раціону.

Кожен з варіантів має багато прихильників. Але твердження, що щенятам необхідно пропонувати якісне харчування, не викликає сумнівів ні в кого. Яким пропозиціям віддати перевагу?

 

Купити корм для цуценят: найкращі виробники в асортименті Dog

Наповнюючи каталог магазину, ми уважно вивчаємо відгуки експертів та заводчиків. Кожна новинка ретельно перевіряється на наявність сертифікатів, що підтверджують відповідність високим стандартам. Тому тут можна купити корм для цуценят найкращої якості.

Серед усіх пропозицій найвищі позиції в рейтингу займають кілька виробників:

корм-миска Ми рекомендуємо купити корм Акана для цуценят. Продукція канадської торгової марки визнана найкращим харчуванням для собак різних вікових категорій;
корм-миска багато позитивних відгуків отримує корм Хеппі Дог для щенят. Німецька компанія пропонує збалансоване та корисне харчування, виготовлене з натуральних фермерських продуктів;
корм-миска відмінне здоров'я, бадьорість і гарний настрій забезпечить вашому вихованцю Роял Канін корм для цуценят. Французька торгова марка приділяє велику увагу якості інгредієнтів та виробляє харчування для тварин із сировини, придатної для харчування людині. Рецептура забезпечує організму собак повний комплекс необхідних компонентів;
корм-миска високі оцінки отримує Бріт корм для цуценят. Чеська компанія пропонує збалансоване харчування у демократичному ціновому діапазоні.

раціон

Якість їжі визначається не тільки основними інгредієнтами (м'ясо, фрукти та овочі, злакові). Магазин товарів для собак Dog радить уважно вивчати добавки.

 

Гіпоалергенний корм для цуценят: чого не повинно бути у складі харчування

Вказані вище виробники гарантують 100% натуральність своєї продукції. Вона підтверджена сертифікатами. Якщо хочете купити гіпоалергенний корм для щенят інших торгових марок, переконайтеся, що у складі немає потенційно небезпечних синтетичних консервантів, ароматизаторів та інших речовин. Вивчіть сертифікати. У них має бути підтвердження екологічності інгредієнтів.

 

Дотримуйтесь режиму годування з урахуванням віку

топ-1 до 2 місяців— 6 раз в день;
топ-2 2-3 місяців— 5 годувань в день;
топ-3 3-4 місяці— 4 годувань;
топ-4 4-6 місяців— 3-4 годувань;
топ-5 6-10 місяців— 3 годувань;
топ-6 старше 10 місяців— 2 годування.


У нашому каталозі представлені якісні товари для вихованців. Клієнтам магазину Дог потрібно лише зайти на сайт та оформити замовлення на кілька кліків. Виникли додаткові питання? Ми пропонуємо безкоштовні консультації щодо вибору харчування для собак. Використовуйте цю можливість.