Як підготувати собаку до холоду?

Зима близько. Багато власників собак знають — У холодну погоду у вихованців різко змінюється ставлення до прогулянок. Як і люди, тварини віддають перевагу комфорту. Як і людям, собакам необхідно рухатися, адже від цього залежить здоров'я та довголіття. Ваш вихованець може з радістю гуляти за будь-якої погоди. Потрібно лише вибрати спеціальні товари для собак замовити їх до настання холодів та правильно підготуватися до зими. Поспішайте, адже залишилося зовсім мало часу.

 

Готуємося до холодів - ТОП 5 найнеобхідніших зоотоварів для собак

Рівень захисту від низьких температур багато в чому залежить від здоров'я шкіри. У період осінньої линяння регулярно вичісуйте шерсть. Колтуни знижують стійкість до холоду. Купити якісну щітку, інші зоотовари для собак для догляду за шерстю та регулярно проводити процедури — першочергове завдання.

Що знадобиться взимку? Пропонуємо до вашої уваги перелік необхідних виробів:

одяг

представникам екзотичних та теплолюбних порід для прогулянок потрібна одяг. Зоомагазин Дог пропонує великий асортимент зручних комбінезонів. Спектр розмірів та дизайнерських рішень дозволяє підібрати оптимальний та стильний варіант для собаки будь-якої породи;

зручності якщо ваш вихованець нормально витримує холод, одяг не потрібний. Але йому знадобиться рушник. Після прогулянок під дощем або снігом необхідно насухо витирати шерсть;
догляд-лапи взимку міські вулиці посипають реагентами, які прискорюють танення снігу. Ці речовини викликають дерматити та тріщини на подушечках лап. У категорії гігієнічні зоотовари можна вибрати захисне мило, бальзами на основі бджолиного воску. Мийте та обробляйте лапи цими засобами після кожної прогулянки;
диван зимові собаці потрібне тепле місце для сну. Купуйте на сайті Дог ком юа зручне лежання. Якщо тварина живе у будці, утепліть її. Переконайтеся, що місце сну не продувається протягами.

Вибираючи зимові зоотовари для собак Київ, не забудьте про вітаміни. Зміцнення імунітету, оздоровлення шкіри та шерсті дозволить уникнути переохолодження та розвитку захворювань.

Зимою слід скоригувати харчування залежно від фізичної активності тварини. Якщо собака проводить багато часу на вулиці, потрібний більш калорійний раціон. З похолоданням активність вашого вихованця знижується? Завітайте до магазину для собак і підберіть дієтичний корм. Калорії повинні витрачатися, інакше вони виявляться зайвою вагою.

зима-собака

Магазин Дог - тільки затребувані товари для вихованців

Ми пропонуємо продукцію всесвітньо відомих виробників. У магазині Дог представлені сертифіковані товари для вихованців. Наш асортимент охоплює всі потреби собак.

Ми практикуємо демократичну цінову політику. Клієнти Дог одержують можливість товари для вихованців купити Україна на вигідних умовах. Спеціальні пропозиції дозволяють заощадити додатково:

знижка знижка 5% для зареєстрованих користувачів сайту;
собака-кіт регулярні акції;
лайк програма лояльності;
доставка якщо вартість вашого замовлення перевищує 400 гривень, ми доставляємо товари для собак Київ та по Україні безкоштовно.

У нашому каталозі є все, що необхідно для догляду за собаками в зимовий період і забезпечення їм оптимального рівня комфорту. Скористайтеся можливістю купити зоотовари в Україні на кращих умовах. Ми гарантуємо якість та швидке відправлення вашого замовлення.