Як перевести собаку на інший сухий корм?

З появою в будинку цуценя, господарі насамперед вирішують чим годувати собаку? Відповідальні заводчики постачають нових собаківників рекомендаціями і навіть порцією сушіння на перші кілька днів. Але кожен пес унікальний і потребує різного якісного складу харчування в різні періоди свого життя. Обов'язкової зміни корму вимагають критичні для здоров'я ситуації:

топ-1 розлади травлення та харчова алергія;
топ-2 недостатня або надмірна вага;
топ-3 діагностовані ветеринаром захворювання опорно-рухового апарату, серцево-судинної, травної, ендокринної систем організму;
топ-4 вікові зміни.

переклад-на-інший
Ветеринари та досвідчені собачники одностайні на думці, що заміна корму економ класу більш якісними преміум та супер-преміум аналогами чи холістиками доцільна за будь-яких умов.

 

 

2 способи перевести вихованця на новий сухий корм для собак

Хочете знати, який сухий корм для собак найкращий? Відповідаємо: найкращою для вихованця є та формула, яку відмінно засвоює його шлунково-кишковий тракт. Травна система хижаків підлаштовується до повсякденного раціону та виділяє відповідні ферменти. При змінах у годівлі органам травлення потрібен певний час для звикання до невідомих інгредієнтів. Часта і різка зміна живлення може призводити до розладів травлення.

Перш ніж купити сухий корм іншої марки, подумайте, чи так це необхідно. Рішення виважено? Тоді дійте. Ми пропонуємо два випробувані способи, що дозволяють зробити перехід від одного раціону до іншого найбільш безпечним.

лайк Поступове заміщення протягом 7-10 днів. Два види сушіння змішують, першого дня додаючи до колишніх гранул нові в пропорції 1 до 7 (1 до 10) і зменшуючи обсяг попереднього корму щодня на 1/7 (1/10). Через тиждень миска вихованця буде на 100% заповнена новою сушкою. Якщо при цьому він активний і веселий, радує господаря добрим апетитом, а фізіологічні відправлення залишаються в межах норми, можна вважати переклад успішним.
лайк Перехід за допомогою натуральної їжі. В цьому випадку вихованця переводять на 1-2 дні на натуралку, після чого дають новий сухий раціон у чистому вигляді (без змішування). Спостерігаючи за стільцем та загальним самопочуттям тварини протягом наступних 7-10 днів, господарі роблять висновок про те, чи підходить їх улюбленцю обране харчування. Цей спосіб дозволяє уникнути конфлікту інгредієнтів.


Хоч би який спосіб ви вибрали, він буде більш щадним, ніж проста заміна одних крокет іншими.

Дог – магазин, де купити сухий корм для собак в Україні можна за оптимальними цінами

Кожен власник чотирилапого, вибираючи раціон для улюбленця, цікавиться, скільки коштує сухий корм для собак. Порівняння цін, здавалося б, говорить не користь висококласних промислових раціонів. Але! При розрахунку вартості годування дешевими та дорогими кормами ми отримуємо цікаві дані. Завдяки високій поживній цінності преміальних та супер-преміальних формул їх добова та місячна витрата значно менша, ніж у бюджетних. Вартість одного дня годування дорогою сушкою виявляється не набагато вищою, ніж дешевою, а користі вихованець отримає набагато більше. Не заощаджуйте на здоров'я чотирилапого члена сім'ї. Тим більше, що інтернет-магазин кормів для собак Dog пропонує вам перспективніші можливості економії:

знижка 5% знижку з моменту реєстрації на сайті;
собака-кіт накопичувальна система знижок;
лайк акційні товари;
доставка безкоштовна доставка замовлень на суму від 400 гривень.


Ми вважаємо, що повноцінний корм для собак купити за непрямою ціною неможливо, а за оптимальною – розумно та далекоглядно. У нас ви можете придбати інші товари для собак: ласощі, аксесуари, одяг, іграшки, ветеринарні препарати. Даруйте чотирилапим друзям своє кохання, не турбуючись про надмірні витрати.