Як годувати літню собаку?

У хижаків тривалість життя коротше, ніж в людини. Собаки починають старіти у 6-10 років. Це залежить від породи та стану здоров'я. З початком похилого віку потрібно переходити на корм для старого собаки. Це спеціальна продукція, в якій враховано зміни травлення та інші процеси в організмі, зниження активності та зменшення м'язової маси, погіршення стану та випадання зубів.

 

Корм для літніх собак│Особливості харчування

Найпоширеніша проблема цієї вікової категорії — схильність до зайвої ваги. Тому якісний корм для літніх собак відрізняється низькою калорійністю та вищим обсягом вуглеводів, які забезпечують відчуття насичення. Скинути зайву вагу набагато складніше, ніж запобігти ожирінню.

Є й інші особливості харчування:

корм-миска запобігти ожиріння допоможе сухий корм для старих собак з низьким вмістом жирів. Рекомендований обсяг — 12%;
корм-миска якщо у вашого улюбленця діагностовано захворювання нирок, слід купити корм для літніх собак з низьким вмістом білка (14%);
корм-миска іноді у тварини погіршується апетит. Зверніться до ветеринара та пройдіть обстеження. У багатьох випадках зниження апетиту — сигнал про хворобу. Але у тварин таке явище може бути пов'язане з погіршенням стану зубів і складнощами з пережовуванням гранул. Експерти рекомендують вибрати сухий корм для старого собаки з дрібними гранулами або злегка розмочувати його водою;
корм-миска літні тварини потребують додаткової порції вітамінів та мінеральних добавок. Наприклад, глюкозамін та хондроїтин запобігають руйнуванню суглобів та полегшують симптоми артриту. Корисні старим собакам та антиоксиданти. Комплекс добавок слід обирати разом із ветеринаром.

Харчування — найважливіший чинник. Але літні тварини потребують особливої ​​турботи та уваги. Якщо помітили, що собака почала мерзнути на прогулянках, відвідайте зоомагазин і купіть їй одяг. Переконайтеся, що ваш улюбленець зручний і теплий лежак. У похилому віці тварини стають дратівливішими, погано сплять і орієнтуються в просторі. Забезпечте вашому другу максимальний комфорт.

 

Корм для літніх собак купити в магазині Дог

У нашому каталозі представлений великий асортимент харчування категорії Senior. Тут можна корм для літніх собак купити з урахуванням будь-яких особливостей організму:

нім-вівчар розмір породи;
йорк-тер фізична активність та схильність до ожиріння;
коргі наявність тих чи інших захворювань.

Ми дуже вимогливі у виборі постачальників. Інтернет-магазин Dog пропонує лише сертифіковане харчування надійних виробників із великим терміном придатності. На всі товари надається гарантія якості. Магазин Дог пропонує безкоштовні консультації щодо вибору харчування для тварин. Скористайтеся допомогою наших експертів. Вони підберуть найкращі корми для літніх собак з урахуванням усіх індивідуальних особливостей та смаків вашого улюбленця.

Ми пропонуємо якісне харчування за вигідними цінами. Використовуйте можливості заощадити додатково:

знижка знижка 5% після реєстрації на сайті;
собака-кіт бонусна програма;
лайк акції;
доставка безкоштовна доставка по Україні замовлень вартістю від 400 гривень.

Наші співробітники забезпечать відправку замовлення в день оформлення заявки. Сухий корм для літніх собак доставляється Києвом та у всі регіони України в короткі терміни. Наші клієнти забезпечують своїм вихованцям найкращий догляд з мінімальними витратами грошей та часу.