Hill`s та Josera│Особливості кормів для цуценят та дорослих собак

Раціон собаки – основа здоров'я тварини. Підбирати сухий корм для собак – Завдання відповідальне і не просте. Слід враховувати вік, породу, активність та наявні захворювання свого вихованця. Найпростіше – довіритися професіоналам своєї справи.

Нижче йтиметься про два бренди, які давно лідирують на ринку кормів для собак. Їм уже багато років довіряють здоров'я своїх вихованців власники. Авторитет, заслужений роками, дозволяє не сумніватися як продукція цих виробників.

 

Корми для собак Хіллс і Josera│Чим особливі ці корми?

Прекрасно збалансовані корми для собак Хіллс і Josera вже давно є на ринку продуктів для тварин. Ми довіряємо їхньому досвіду, тому пропонуємо їх на сайті інтернет-магазину Дог. Різні лінійки цих брендів повністю задовольняють особливості будь-якого собаки.

хіллс
Корм Хіллс – бренд заснований ще у 1907 році і на сьогоднішній момент відомий на весь світ. Рецептура кожного виду сухого корму від Хіллса відповідає сучасним стандартам харчування собак. Бренд представляє такі лінійки:
  • для дорослих собак (Science Plan) – корми створені з урахуванням індивідуальних особливостей тварини. Рецептури враховують активність собаки, розмір її породи та схильність до окремих захворювань. Використовуються спеціальні компоненти для контролю ваги та необхідні хондропротектори для профілактики захворювань суглобів;
  • для цуценят (Science Plan) – зростаючому поколінню пропонуються види кормів зі спеціальними вітамінно-мінеральними комплексами повного покриття всіх потреб. Головні види м'яса – курка, індичка та ягня.
  • лікувальний (Prescription Diet) – вирішальну роль лікуванні захворювань собак грає харчування. Розробники бренду пропонують досить великий список кормів при різних захворюваннях: проблеми із травленням, коліт, запори, цукровий діабет, сечокам'яна хвороба, артрити та інші часті хвороби собак.
джосера
Josera корм – німецька марка теж досить давно представляє свою продукцію. З 1989 року. Німецька якість та високі стандарти подобаються багатьом власникам собак. Для приготування кормів використовується тільки натуральне, свіже м'ясо та корисний фруктово-овочевий набір разом із травами та вітамінними комплексами. Josera корм для собак не містить генно-модифікованих продуктів, хімічних барвників та консервантів. Для обліку індивідуальних особливостей представлені дві лінійки:
  • для дорослих особин – спеціальні склади здатні задовольнити потреби собаки будь-якого розміру. Враховується її активність, схильність до алергій та ожиріння. Також можна купити сухий корм для собак, які чекають щенят або перебувають на етапі їх вигодовування;
  • для цуценят – бренд врахував усі потреби організму собаки, що перебуває у періоді активного зростання. Крім того, в лінійці представлені корми для цуценят різних розмірів порід. Це дуже важливо під час вибору корму.

Представлені вище бренди перевірені часом. Вони знають кожну потребу будь-якого собаки та розробляють рецептури своїх кормів так, щоб ті приносили максимальну користь здоров'ю тварини.

 

Josera та Хіллс корми для собак купити в магазині Дог

Josera та Хіллс корми для собак у всій своїй різноманітності пропонуються на сайті Дог ком юа.

Роблячи покупку у нас, Ви разом із сертифікованим товаром отримуєте:

лайк безкоштовну консультацію професіоналів щодо вибору корму;
лайк економію коштів та часу;
лайк великий вибір супутніх товарів для Вашого вихованця;
лайк безкоштовну доставку, якщо сума замовлення перевищує 400 грн.

Зоомагазин Dog зібрав у своєму каталозі все найкорисніше і необхідне для Ваших улюбленців.