Харчування собак дрібних порід: Декілька порад від Дог ком Юа

Кожен власник повинен знати основні аспекти раціону для породи його собаки. Улюбленець повинен отримувати збалансоване харчування, тому для забезпечення повноцінного раціону слід дотримуватись певних правил. Дог зоомагазин пропонує вам кілька корисних порад про те, чим годувати собак дрібних порід.

 

Харчування собак дрібних порід: основні нюанси

Якісне харчування для собак дрібних порід забезпечує вашому чотирилапому другу міцне здоров'я та відмінне самопочуття. По-перше, варто знати, що у маленьких вихованців прискорений метаболізм, тому вони спалюють енергію набагато швидше, ніж собаки великих порід. По-друге, вони відрізняються гіперактивністю та мають підвищену збудливість нервової системи, що також суттєво збільшує їх енерговитрати.

купити сухий корм для собак

Для того щоб ваш улюбленець завжди був здоровим, життєрадісним та повним енергії, йому необхідно щодня отримувати певну кількість калорій на одиницю ваги. Наприклад, карликові породи потребують середньому 460 кДж енергії, малі – 350 кДж. Особливо важливо ретельно стежити за харчуванням собак дрібних порід у період їх активного росту та розвитку. Тому господар з раннього віку зобов'язаний організувати високоякісний та повноцінний раціон для собаки малої породи, який багатий необхідної кількістю калорій.

Хазяїну слід купити сухий корм для собак маленьких порід, який буде швидким джерелом енергії. У його складі обов'язково має бути рибний або тваринний білок, а також вуглеводи, які легко засвоюються в організмі. Тваринний білок – дуже важливий компонент, який потрібний для збереження стійкості нервової системи вашого улюбленця. У собаки маленької породи дуже чутлива система травлення, тому корм для неї повинен легко перетравлюватися. Щоб вихованець був здоровий, крім білків їжа повинна містити:

➨ жири;
➨ жирні кислоти;
➨ мінерали;
➨ різні вітаміни;
➨ амінокислоти.

маленька собака

Власникам собак фахівці рекомендують враховувати середньодобові норми харчування, вказані на упаковці – не перегодовувати вихованця та не зловживати смаколиками. Годувати тварину слід двічі на день. Завдяки такому режиму ви не тільки знизите навантаження на шлунково-кишковий тракт, але й забезпечите рівномірне надходження в організм усіх необхідних поживних речовин.

 

Чому краще придбати корми для малих порід собак на сайті інтернет-магазину Dog com ua?

Сухий корм для малих порід собак, що представлений у нашому магазині Дог ком юа – це високотехнологічний та збалансований продукт. Перевагами такого харчування можна вважати:

➨ високу енергетичну цінність;
➨ адаптацію гранул під розміри щелеп та зубів;
➨ підвищений вміст мультивітамінних комплексів.

Зоомагазин співпрацює виключно з офіційними постачальниками в Україні, тому вся продукція має сертифікати якості. Якщо у процесі вибору виникнуть запитання – задайте їх менеджеру, зв'язавшись із ним телефоном. Він проконсультує вас та за необхідності допоможе вибрати відповідний варіант для вашого улюбленця. Різноманітність смаків, гіпоалергенний та продуманий до дрібниць склад кормів від нашого онлайн-магазину допоможуть вам зберегти здоров'я вашого чотирилапого друга на довгі роки!