Годування собак взимку - Як це робити правильно?

З настанням холодів організм тварин витрачає більше енергії на збереження оптимальної температури тіла. Годування собак взимку повинне відрізнятися від літнього раціону. Важливо вносити зміни до харчування правильно. Помилки можуть призвести до переохолодження та захворювань або розвитку харчових розладів.

 

Як правильно годувати собаку в зимовий період?

В холодний сезон підвищується потреба в калорійності їжі. Але слід уникати підгодовування між основними прийомами їжі. Це основна причина харчових розладів. Не знаєте, як правильно годувати собаку взимку? Раціон залежить від різних факторів:

топ-1 скільки часу собака проводить на вулиці? Службові та дворові тварини потребують підвищеної калорійності. Виберіть у каталозі Dog сухий корм для собак з великим вмістом м'яса та жирів. Якщо ваш вихованець проводить більшу частину часу в будинку, можна просто збільшити обсяг порцій;
топ-1 густота підшерстя та довжина вовни. Пристосовані до холоду породи не потребують додаткового харчування при температурі вище -25°C. Гладкошерстим потрібен собачий корм, який забезпечує більший запас енергії. Але важливо стежити за змінами ваги вихованця. Взимку багато господарів скорочують тривалість прогулянок, і тварина витрачає менше енергії;
топ-3 температура повітря. Якщо для вашого регіону характерні суворі зими, слід купити корм для собак із високою калорійністю або збільшувати порції під час сильних морозів. Якщо температура рідко опускається нижче 0°C, спеціальне харчування не потребує.

Слід враховувати комплекс чинників. Дійшли висновку, що необхідно змінити раціон та купити собачий корм, який найкраще підходить для зимового періоду? Уважно вивчіть склад і віддавайте перевагу продуктам з таким змістом:

сухий-корм високий відсоток м'яса та жирів;
сухий-корм Омега-3 та Омега-5;
сухий-корм яйця, риб'ячий жир і печінка;
сухий-корм сухі дріжджі;
сухий-корм овочі, ягоди;
сухий-корм глюкозамін та хондроїтин для рухливості суглобів;
сухий-корм пробіотики.

Пам'ятайте про потребу собаки в пиття. Якщо вихованець живе на вулиці, і вода в мисці замерзає, забезпечте доступ до снігу.

 

Корм для собак в магазині Дог│Ми допоможемо вам при годівлі вихованця взимку!

У нашому каталозі представлений великий асортимент харчування. Ви зможете купити корм для собак із будь-яким складом. Зоомагазин Дог пропонує безкоштовні консультації щодо вибору харчування. Зимовий раціон базується на комплексі індивідуальних факторів. Якщо у вас виникли сумніви, скористайтесь допомогою наших експертів. Вони рекомендують найкращі рішення з урахуванням особливостей організму та умов проживання вашого собаки.

Ми співпрацюємо з офіційними представниками виробників харчування для тварин. Магазин для собак Дог пропонує якісний корм на найвигідніших умовах. Використовуйте можливості заощадити додатково:

знижка пройдіть просту процедуру реєстрації на сайті Дог ком юа. Ви одразу отримаєте знижку 5%;
лайк станьте постійним клієнтом та беріть участь у програмі лояльності. Використовуйте систему накопичувальних знижок;
собака-кіт ми регулярно проводимо акції;
знижка нашим клієнтам з інших регіонів вигідно сухий корм для собак купити у Києві. Замовлення вартістю від 400 гривень доставляються Україною безкоштовно.

У каталозі Дог представлено сертифіковане та свіже харчування з великим терміном придатності. Ми гарантуємо бездоганну якість та пропонуємо зразковий сервіс.