Годуємо та розвиваємо собаку: Як поєднати харчування з дресируванням?

Інколи виникають ситуації, коли Ваш чотирилапий друг відмовляється вживати корм собачий. У таких випадках найдоцільнішим рішенням стане перетворення даного процесу в гру. Подібні розваги, до речі, не лише покращують фізичне здоров'я тварини, а й стимулюють мозок. А ще вони знадобляться у період сильних морозів, коли на вулиці проводити багато часу не виникає бажання ні у Вас, ні у Вашого домашнього улюбленця. Dog com ua зоомагазин радить перетворити традиційний процес вживання їжі в гру. Від неї будете в захваті і Ви, і Ваш вихованець.

 

Як запропонувати корм сухий для собак у ігровій формі: побалуйте свого улюбленця розвагами!

харчування собак в ігровій форміЩоб подібні розваги дійсно приносили позитивний результат, спочатку потрібно купити сухий корм для собак. Подібне харчування повинно бути смачним, якісним, поживним і збалансованим. Їжа має приносити організму користь, а не шкоду. Перед тим, як корм для собак купити для гри, рекомендується звернути увагу на фірму-виробника, склад, призначення. Далі можна братися до підготовчих робіт. Їх виконання залежить від різновиду розваг, які плануються. Щоб Ваш чотирилапий друг дійсно веселився и отримував неабияке задоволення від часопроведення, магазин собачих кормів Дог ком юа радить наступне:

  1. Гру в пошуки. Найкраще проводити таку розвагу на вулиці. Спочатку пригостіть вихованця смаколиком, а потім киньте його подалі від себе і нього. Він повинен самостійно знайти корм для собак. Коли виникають проблеми з пошуком, старайтесь привчати до нього домашнього улюбленця поступово. Спочатку киньте ласощі ближче від себе, а потім - далі.
  2. Придбайте головоломки з кормом. Це чудові іграшки, які, до слова, представлені на сайті dog.com.ua. Їх суть полягає у виконанні певної послідовності дій для того, щоб наприкінці отримати довгоочікуваний бонус.
  3. Зіграйте в гру “Мушлі” або “Чашки”. Підготуйте 2 пластикові (непрозорі) чашки і покладіть у одну з них корм сухий для собак. Перемішуйте їх таким чином, щоб домашній улюбленець слідкував за цим процесом. Якщо він обере пустий посуд, покажіть вірний варіант і ласощів не давайте. Запропонуйте їх взяти лише тоді, коли тварина зробить правильний вибір.
  4. Запропонуйте тваринці “Харчову піньяту”. Для цього Вам знадобляться: міцна нитка та картонна коробка. Звичайно, не забудьте купити корм для собак. У коробку насипте ласощі і прикріпіть до неї нитку. Отриманий виріб підвішайте до міцної гілки. Основна ціль домашнього улюбленця - зірвати коробку та добратися до смаколиків.

Ці розваги дуже корисні та насправді веселі. Разом з домашнім улюбленцем Ви отримаєте неабияке задоволення від гри.

 

Корм для собак купити в Дог - все найкраще лише для Ваших вихованців!

Шукаєте якісний і смачний сухий корм для собак? Ласкаво просимо у зоомагазин Дог. Тут завжди Ви знайдете улюблені смаколики для Вашого чотирилапого друга. Всі вони сертифіковані. В каталозі представлена продукція перевірених виробників, які дійсно створюють справжні кулінарні шедеври для тварин. Магазин собачих кормів Дог ком юа пропонує товари по доступній вартості. Завдяки тому, що він напряму співпрацює з виробниками та офіційними дистриб'юторами, націнок немає. Щоб потішити свого вихованця, оберіть для нього найкращий сухий корм від Дог!!!

як годувати собаку в ігровій формі