Годуємо СОБАКУ правильно! Кращий корм для дорослих собак від DOG

Живлення тварин залежить від віку. Після 12 місяців собака стає дорослою. У цьому віці вихованці активні, їм потрібна повноцінна їжа. Тому необхідно переходити на сухий корм для собак зі збалансованим складом білків, жирів тваринного та рослинного походження, мінералів та вуглеводів. кормити правильно

Вибір живлення повинен базуватися на рекомендаціях експертів. Dog зоомагазин ретельно вивчає відгуки покупців про кожен різновид корму, дослідження ветеринарів. Всі співробітники нашої компанії мають великий досвід догляду собак. Завдяки цьому ми маємо можливість скласти об'єктивний рейтинг харчування від різних виробників. Пропонуємо до вашої уваги топ пропозицій на світовому ринку.

 

Корм для дорослих собак Київ: рейтинг найкращих виробників

Наші рекомендації базуються на співвідношенні якості до ціни, інформації про вплив харчування на самопочуття та здоров'я вихованців. Список цікавих пропозицій широкий. Ви обов'язково підберете корм для дорослих собак з урахуванням будь-яких вимог:

топ-1 Акана. Бренд канадського виробника Champion PetFoods впевнено лідирує у нашому рейтингу. Лінійка отримала багато нагород як найкращий корм для дорослих собак. У продуктах великий відсоток якісного м'яса, яке постачається місцевими фермерами, та тихоокеанської риби.
топ-2 Оріджен. Ще одна лінійка компанії Champion PetFoods. Бренд отримує високі оцінки експертів та безліч позитивних відгуків від заводчиків.
топ-3 Brit (Чехія). Виробник має бездоганну репутацію. У продукції бренду не містяться соя, штучні харчові добавки. Ми рекомендуємо звернути увагу на сухі корми для собак Україна Brit Care (м'ясо ягняти — 43% + рис, жир лосося, сушені яблука, комплекс вітамінів) та Brit Fresh (свіжа курка — 40% + картопля, гречка, яблуко та чебрець) .Midwestern Pet Foods (США). Компанія має кілька торгових марок. Ми рекомендуємо купити сухий корм для дорослих собак Pro Pac та Earthborn Holistic. Це збалансоване та корисне для здоров'я тварин харчування суперпреміум класу.
топ-4 Midwestern Pet Foods (США). Компанія має кілька торгових марок. Ми рекомендуємо купити сухий корм для дорослих собак Pro Pac та Earthborn Holistic. Це збалансоване та корисне для здоров'я тварин харчування суперпреміум класу.
топ-5 1st Choice канадського виробника PLB International. Бюджетне та якісне харчування з натуральних компонентів.

Прийнято вважати, що корм для собак преміум і суперпреміум класу коштує занадто дорого. Але розрахунок ціни добової норми якісної та дешевої їжі спростовує цю оману.

Інтернет-магазин Дог запрошує купити корм для дорослих собак на вигідних умовах

Наші клієнти отримують можливість заощадити, не відмовляючись від кращої якості. Тут можна купити корм для дорослих собак за вигідною вартістю. Акції проводять регулярно. До послуг покупців система знижок.

У нашому каталозі представлені кращі виробники корму для собак. Усі товари мають сертифікати відповідності. Ми співпрацюємо з офіційними представниками виробників безпосередньо. Завдяки цьому ви отримаєте можливість придбати корм з великим терміном придатності та гарантією якості.

Підібрати харчування для собаки з урахуванням смаків, індивідуальних особливостей організму складно. Магазин товарів для вихованців Дог надає безкоштовні консультації щодо вибору корму. Ми маємо професійні знання і великий досвід у догляді за тваринами. Наші консультанти порадять найкращі рішення з урахуванням усіх потреб вашого улюбленця.