Дієтичні корми для собак: огляд брендів від зоомагазину Dog

Ваш вихованець набрав вагу через переїдання, нестачу фізичної активності, через вікові зміни або генетичну схильність, властиву деяким породам? Навіть якщо спочатку його зайва вгодованість не викликає у вас побоювань, згодом вона може перетворитися на реальну і досить серйозну проблему. Справа в тому, що зайві кілограми шкідливі тваринам не менше, ніж людині. Ожиріння веде до захворювань суглобів, серцево-судинної системи, органів травного тракту, гормональних порушень. Якість і тривалість життя вашого четвероного друга сильно зміняться (і не на краще!), якщо ви вчасно не приділите уваги його здоров'ю.

 

Як правильно годувати собаку з надмірною вагою? Рекомендації від магазину Dog

Щойно ви помітили, що дружок почав одужувати, зверніться за консультацією до ветеринара. Лікар оцінить стан тварини та порадить дієту, яка допоможе повернути до норми вагу вихованця. Найпростішим і найдієвішим рішенням є низькокалорійний сухий корм для собак. Рецептура такого раціону відрізняється від стандартної рядом особливостей:

корм-миска високим вмістом життєво необхідного хижому звірові білка ;
корм-миска ретельним вибором вуглеводів, як правило, з низьким глікемічним індексом;
корм-миска меншою кількістю жирів, значну частку яких складає риб'ячий жир, що сприяє спалюванню жирових відкладень;
корм-миска наявності якісної рослинної клітковини, що очищає травний тракт від токсинів;
корм-миска присутністю спеціальних харчових добавок для нормалізації обміну речовин.


Дієтичний сухий корм для собак ваш домашній улюбленець повинен виснажувати як основне харчування. Тільки тоді він принесе відчутну користь організму чотирилапого. Тривалість годівлі встановлює ветеринарний лікар. В інтернет-магазині Дог ви можете продовжити придбати сухий корм для схуднення брендів Brit, 1st Choice, Hills, Royal Canin, Equilibrio, що добре себе зарекомендували. Це спеціалізовані дієти, збалансовані відповідно до потреб тварин, які страждають надмірною масою тіла. Відмінні відгуки отримала формула 1st Choice Light Healthy Weight.

дієтичний-корм

Наш власний досвід говорить про те, що скинути зайву вагу хитрий ласунок може не тільки на лікувальному харчуванні, а й на якісних високобілкових кормах. Рекомендуємо собаківникам звернути увагу на лінійки Alpha Spirit, Acana, Orijen, Earthborn Holistic (серія Primitive Natural). Перевівши вихованця на один з цих раціонів і скоротивши на 20% добову порцію, можна досягти непоганих результатів. Якщо ваш вихованець досяг літнього віку або має проблеми з нирками та суглобами, протеїнова дієта не для нього. У цьому випадку краще вибрати сухий корм для собак із низьким вмістом білка, збагачений вітамінно-мінеральним комплексом. Такий варіант ідеально підійде чотирилапим, які страждають на алергію на тваринний білок.

 

Дог – магазин, де вибрати та купити сухий корм для собаки вам допоможуть досвідчені фахівці

Dog – інтернет-зоомагазин, який пропонує товари для собак в Україні за чесними демократичними цінами. Першу знижку розміром 5% ми даруємо клієнтам вже при реєстрації. Ставши нашим постійним покупцем, ви берете участь у програмі накопичувальних знижок та акціях магазину. Ми зібрали для вас чудовий асортимент продукції провідних виробників зоотоварів. На сайті dog.com.ua можна купити все для собак: від оригінальних високоякісних кормів та ласощів до нашийників, повідців та інших необхідних аксесуарів.

Підібрати сухий корм для собаки, який потребує дієтичного харчування, досить складно. Навіть після візиту до ветеринарної клініки у вас можуть залишатися питання. Задайте їх нашим кваліфікованим консультантам. Вам допоможуть позбутися сумнівів та зробити ідеальний вибір. Ви можете сміливо довірити нам здоров'я вашого улюбленця