Декілька правил яких потрібно дотримуватися при годуванні йорків

Вага йорка складає всього-на-всього 3 кг, а тому він ідеально підходить для утримання навіть у невеличкій квартирі. Прийнявши рішення стати господарем цього пухнастика, Вам слід завжди слідкувати за його харчуванням, у тому числі вміти правильно розраховувати добовий раціон. Він не повинен перевищувати 20 грамів на кілограм маси тіла тваринки.сухий корм для йорків Відповідно, добова норма у дорослої собаки вагою 3 кг має становити 60 грамів корму. Вам також слід детало дослідити, що можна їсти йоркам. Більшість спеціалістів рекомендують купити сухий корм для собак, адже він вважається найбільш збалансованим. Сухий корм для йорків майже ніколи не потребує додаткового використання харчових добавок, чого не можна сказати про натуральну їжу.

Вибираємо корм для собак дрібних порід: як годувати йорків?

Щоб корм для собак малих порід приносив користь, Вам варто знати деякі важливі нюанси. Завжди враховуйте наступні особливості:

  1. Собачий корм має бути якісним. Тут важливо звертати увагу не лише на виробника, а й клас харчування. Найкращим вважається корм для собак преміум, суперпреміум і класу холістік. Від покупки їжі економ сегменту варто відмовитися. Так, по смакових властивостях вона може подобатися вихованцю, але такий раціон не приносить жодної користі. А іноді він взагалі може нашкодити Вашій тварині. Багато спеціалістів рекомендують купити сухий корм для йорків класу холістік. До його складу входять збалансовані та поживні компоненти, які споживають вовки та шакали в природному середовищі. Спеціалізований корм для йорків преміум  і суперпреміум сегменту також користується попитом, адже він містить всі необхідні інгредієнти у правильному пропорційному співвідношенні (з урахуванням ваги породи та її життєвих потреб).
  2. Тварину не можна перегодовувати.. Це може призвести до ожиріння, появи важкості у шлунку й інших проблем. Домашнього улюбленця варто годувати 2 рази на добу. Спеціалісти радять давати їжу о 7 ранку та 6 вечора після прогулянки. Режим годування не можна порушувати навіть тоді, коли вихованець просить їсти. А він це буде робити, коли побачить щось запашне й апетитне.

йорк їсть сухий кормЦе основні поради, до яких варто прислухатися. Адже здорове та збалансоване харчування вважається запорукою прекрасного самопочуття Вашого домашнього улюбленця, його активного розвитку, здорової шкіри, шерсті та зубів.

Корм для малих порід собак і інші корисні товари можна знайти в магазині Дог!

Якщо Ви досі не знаєте, де краще купити сухий корм для йорків і інші товари, зверніться в зоомагазин Dogs. Тут представлена виключно сертифікована продукція. Завдяки тому, що dog.com.ua напряму співпрацює з перевіреними виробниками й офіційними дистриб'юторами, Ви маєте шанс отримати все для йорків без націнок. Магазин завжди слідкує за якістю кормів і всіх товарів в цілому, тому жодних сумнівів щодо їхньої користі у Вас не повинно виникати. Ви досі думаєте, що обрати для домашнього улюбленця? Кваліфіковані консультанти готові Вам прийти на допомогу. Вони знають все про правильний догляд за чотирилапими друзями, адже у них також є свої улюбленці. Магазин собачих кормів Дог ком юа - це не лише про широкий асортимент якісної продукції, а й про індивідуальний підхід до кожного клієнта!