Декілька порад як правильно давати лікувальний корм для собаки

Лікарські або ветеринарні корми для собак спеціально розроблені для лікування різних захворювань та підтримання організму тварини під час одужання. Рецептурний раціон застосовується ветеринарами для лікування:

корм-миска шлунково-кишкових та ниркових захворювань;
корм-миска діабет;
корм-миска алергії;
корм-миска рака;
корм-миска артрит;
корм-миска дерматитів;
корм-миска стоматологічних проблем;
корм-миска ожиріння;
корм-миска під час післяопераційного періоду.

Головна особливість лікувального корму в тому, що він створений з урахуванням дієтичних потреб для кожної хвороби. Він включає додаткову живильну підтримку і в той же час не містить компонентів, які можуть викликати запалення або погіршити проблему зі здоров'ям тварини. Ще одна важлива особливість використання ветеринарного харчування - тривалість дієти. Корм тому і називається лікувальним, що застосовується лише під час терапії. Щоб забезпечити своєму домашньому улюбленцю здорове та щасливе життя, краще дотримуватися рекомендацій ветеринара та дотримуватися його приписів щодо тривалості та обсягів годівлі.

Найпопулярніші бренди, які випускають лікувальний корм для собак

Royal Canin спеціалізується на науково розроблених раціонах для чотирилапих друзів різних етапів життя, рівня активності, розміру та породи. Корми Royal Canin задовольняють різні специфічні потреби хворих чи травмованих тварин. Бренд випускає сухі та вологі види кормів для різних терапевтичних дієт. У зоомагазині "Дог" великий асортимент лікувального харчування від Royal Canin:

Корм для собак  для собак з харчовою алергією та розладами травлення;
Корм для собак  хворих на хронічну ниркову недостатність;
Корм для собак  для вихованців із захворюваннями сечовивідних шляхів;
Корм для собак  для тварин з дисфункцією печінки;
Корм для собак  з серцевою недостатністю;
Корм для собак  для собак, схильних до ожиріння.

Лінійка Hill’s Prescription Diet ‒ це дієтичні корми, які можуть використовуватися тривалий час. Вони задовольняють специфічні потреби організму вихованця за різних захворювань. Наприклад:

цуценя при харчових алергіях та дерматитах;
цуценя при артриті та болях у суглобах;
цуценя при хворобах нирок або печінки;
цуценя при діабеті;
цуценя при надмірній вазі.

Корми Hill’s Prescription Diet випускаються в сухому і вологому і вологому вигляді. Також можна вибрати корм залежно від розміру та віку вашого вихованця. Заходьте до інтернет-магазину Dog, щоб купити лікувальний корм для собак європейської якості.

Brit Veterinary Diet. Це повнорационное збалансоване дієтичне харчування, створене з урахуванням беззернової рецептури. Підходять для собак з діабетом, гострими та хронічними гастроентеритами, печінковою недостатністю, сечокам'яною хворобою, надмірною вагою, захворюваннями суглобів.

Чому купити корм для собак інтернет-магазині dog.com.ua вигідно?

Тому що тут є лікувальні корми для домашніх улюбленців будь-якої породи та віку. Тому що в нашому каталозі є дієтичне харчування для тварин як бюджетної преміум категорії, так і класу суперпреміум.Тому що ви можете отримати додаткові знижки, якщо:

собака-кіт реєструєтесь на нашому сайті (знижка 5%);
собака-кіт станете нашим постійним покупцем (тоді берете участь у програмі накопичувальних знижок);
собака-кіт знаєте секретний промокод для 10-відсоткової знижки (#ЖораБуль).

Бо ми доставимо ваше замовлення безкоштовно, якщо сума замовлення буде:

- від 400 грн. для киян;

- від 1500 грн для мешканців інших населених пунктів України.