Чому варто перевести собаку на сухий корм під час карантину?

Під час карантину слід мінімізувати контакти з вірусом, рідше відвідувати громадські місця та магазини у тому числі. Робити покупки на кілька днів вперед, а ще краще продумати, скільки продуктів потрібно, якщо не виходити 2 тижні. Саме стільки часу зазвичай триває самоізоляція у разі контакту чи зараження коронавірусом. Робити запаси слід раціонально. Доцільніше купити якісний сухий корм для собаки, термін дії якого є набагато більшим, ніж натуральних продуктів.

 

Купити сухий корм для собак на користь, не виходячи з дому.

Щоб переконатися, що купити сухий корм для собак - це найкраще рішення, коли з дому виходити варто рідше, необхідно розуміння того, як правильно годувати собаку.

Можна годувати натуральною їжею, яку їсте самі:

топ-1 каші;
топ-2 супи;
топ-3 овочі;
топ-4 м'ясо;
топ-5 риба;
топ-6 субпродукти;
топ-7 яйця.


Головна перевага такої їжі – Ви точно впевнені в її свіжості, складі та якості. Але їжа зі столу не найкращий варіант для здоров'я собаки. Щоб залишатися здоровою і щасливою, її харчування має бути збалансоване по поживних речовин та вітамінів. Зробити це у домашніх умовах, використовуючи лише домашню натуральну їжу, досить складно. Скурпульозно все розрахувати та приготувати не кожному під силу.

І тоді на допомогу приходить корм сухий для собак. Якість кормів залежить від класу:

 

собака-кіт економ – у складі соєвий білок, перероблені кістки, шкіри та потрухи, можлива наявність шкідливих добавок, такий корм не підходить для повноцінного харчування собаки, оскільки містить мінімальну кількість поживних речовин і зовсім не містить вітамінів;
собака-кіт середній – роблять із низькосортного м'яса без додавання сої;
собака-кіт преміум – у виробництві таких кормів використовують натуральне м'ясо, овочі, крупи та додають комплекси вітамінів та мінералів.


Якщо замовити сухий корм для собак преміум-класу, тварина отримає всі необхідні мікроелементи та вітаміни, а господар не витрачатиме час на приготування та розрахунки пропорцій білків, жирів та інших елементів.

 

Як інтернет магазини для собак рятують собаківників на карантині?

Інтернет магазини для собак – просто знахідка їх власників під час карантину. Щоб зайвий раз не наражати себе на ризик зараження, можна замовити корм собаці з доставкою в нашому магазині.корм-в-магазині

В асортименті Дог представлені лише якісні сухі корми всесвітньо відомих брендів. Вони відрізняються своїм складом та призначенням:

мед-корм дієтичні та лікувальні;
корм-миска для щенят і осіб похилого віку;
корм-миска для вагітних і самок, що годують;
корм-миска для собак різної ваги.


Серед такого різноманіття важливо правильно підібрати раціон. Від якості харчування залежить здоров'я та настрій улюбленої тварини. Таке відповідальне завдання, як складання раціону, можна довірити нашим професійним консультантам, які безкоштовно підберуть харчування Вашому собаці і, виходячи з індивідуальних особливостей, підкажуть якийсь сухий корм для собак купити в Україні на нашому сайті.

На даний момент, коли у світі карантин і закриваються багато кордонів, наша доставка сухих кормів та інших товарів працює. Усі замовлення доставляються вчасно, а будь-які зміни повідомляються клієнту для узгодження. Інтернет-магазин Dog працює, щоб Ви залишалися вдома, не наражаючи на небезпеку своє здоров'я та здоров'я близьких Вам людей.