Чистий собака! Як правильно купати свого вихованця?

Дотримання гігієни дуже важливо для здоров'я домашніх тварин. Собак не потрібно купувати щодня. Достатньо мити лапи після прогулянки. Магазин ДГ пропонує великий асортимент аксесуарів. У нашому каталозі є лапомийки, з ними процедура проходить максимально швидко та зручно. Регулярність купання залежить від багатьох факторів:

топ-1 довжина шерсті;
топ-2 потреби породи;
топ-3 умови вигулу та погода;
топ-4 наявність захворювань шкіри.

Якщо сумніваєтеся, порадьтеся з ветеринаром або досвідченим заводчиком, який спеціалізується на певній породі.

 

Які товари для домашніх вихованців потрібні при купанні?

Собакам не підходять шампуні та мило, які використовують люди. У вашого улюбленця повинні бути власні гігієнічні товари для домашніх тварин. Що входить до обов'язкового набору:

лайк зоошампунь. У нашому каталозі є універсальні та спеціальні засоби для тварин, які страждають від алергії та інших захворювань шкіри. Асортимент поділяється на категорії в залежності від віку, кольору та довжини вовни;
лайк кондиціонери. Вони полегшують розчісування шерсті. Такі зоотовари Україна мають попит у власників виставкових собак, для них важливий доглянутий зовнішній вигляд вихованців;
лайк губка, мочалка, гумова щітка. Ці товари для собак допомагають рівномірно розподіляти піну, якісно масажувати шкіру;
лайк ємність для розведення шампуню;
лайк кілька рушників.

Купання — лише одна з процедур. Головними є й інші:

собака-ік потрібно регулярно чистити собаці вуха ватними паличками;
зубна паста важливий догляд за зубами. У каталозі DOG представлені щітки, пасти та гелі. Не всі собаки люблять чистити зуби. У цьому випадку використовуйте спреї, що запобігають утворенню нальоту та каміння. Запропонуйте вихованцю спеціальні ласощі для чищення зубів;
догляд-лапи регулярно підстригайте пазурі. На нашому сайті можна підібрати всі зоотовари для собак для догляду за лапами.

Для багатьох власників купання, чищення зубів та підстригання кігтів стає справжнім випробуванням. Як привчити собаку до гігієнічних процедур? Тільки поступово та в ігровій формі. Через кілька днів після появи в будинку цуценя поставте його у ванну, запропонуйте йому ласощі та іграшки. Зоомагазин Дог пропонує великий вибір таких товарів. Спочатку просто грайтеся зі цуценям у ванні, потім можна відкрити поряд воду. Нехай малюк звикає до звуку. Через деякий час наберіть воду на денце ванни. Якщо щеня намочить лапки, заохочуйте його ласощами. Будьте терплячими — і у тварини сформуються приємні асоціації, пов'язані з миттям. Аналогічно слід привчати до купання та дорослих тварин. Просто процес звикання триватиме довше.

 

Купити зоотовари: Все необхідне в Дог ком юа

Наш асортимент охоплює повний спектр потреб собак. У магазині Дог можна купити зоотовари для всіх гігієнічних процедур. Ми пропонуємо лише сертифіковану продукцію надійних виробників. На всі товари для собак Україна надається гарантія якості.

Зазнаєте труднощів з вибором гігієнічних засобів та аксесуарів? Потребуєте порад з догляду за вихованцем? Ми пропонуємо безкоштовні консультації. Наші експерти допоможуть обрати найкращі зоотовари Київ та розкажуть про правила догляду з урахуванням особливостей породи. Ми пропонуємо вигідні умови для онлайн-шопінгу. Тут можна придбати товари для собак за доступною вартістю. Знижки, акції, спеціальні пропозиції для постійних клієнтів дають змогу заощадити додатково. Використовуйте ці можливості.