Чим відрізняється корм для цуценят від корму для дорослих собак?

sohoy-korm-sobak

Природна їжа новонародженого дитинчата - грудне молоко його дбайливої ​​мами. Але сосун швидко росте, починає активно рухатися, досліджуючи навколишній світ, і молочна дієта вже не дає йому достатньо енергії для нових подвигів. Цікавий непосида витрачає протягом дня в 2-3 рази більше калорій, ніж його батьки, і потребує великої кількості будівельного матеріалу для м'язів, кісток і суглобів. Багато заводчиків і господарів віддають перевагу промисловим сухим кормам, оскільки в них поживні речовини, необхідні для гармонійного розвитку маленького улюбленця, містяться в правильній пропорції.

 

Сухий корм для собаки обов'язково повинен відповідати віку

Форуми собаківників рясніють питаннями про те, чи можна подрощеним діткам давати доросле сушіння, і, навпаки, чи підходить вихованцям старше 1 року корм для щенят. Новачки часто щиро вважають, що суттєвої різниці між цими різновидами немає. Однак, така думка помилкова. Повсякденний раціон чотирилапих друзів має максимально задовольняти їхні потреби, тому рецептура змінюється залежно від віку. Якісний сухий корм для цуценят з 2-х тижнів до 2-х місяців (Starter) та з 2-х місяців до 1 року (Junior):

ic-sobaka-kit більш калорій;
ic-sobaka-kit містить велику частку протеїну, кальцію та фосфору, необхідних у період інтенсивного зростання;
ic-sobaka-kit включає вітамінні та мінеральні добавки, що сприятливо впливають на формування всіх систем організму;
ic-sobaka-kit збагачений пробіотиками для підтримки здорової мікрофлори кишечника.


Пес, який досяг року (для дрібних порід) або 1,5-2 (для великих), вважається твариною, що повністю сформувалася. Енергетично насичену цуценячу їжу йому слід замінити харчуванням з маркуванням Adult. Білків і жирів тут менше, а комплекс вітамінів та мікроелементів адаптований до способу життя вихованця, який вступив у пору зрілості. Якщо ваш вірний друг відзначив свій перший день народження, настав час купити сухий корм для дорослих собак, що відповідає його породі та стану здоров'я.

 

Інтернет-магазин для собак Дог: все найкраще для ваших улюбленців

Відповідальні власники, перш ніж купити сухий корм для собаки, вивчають усю доступну інформацію про продукцію, яка є на ринку. Товари для собак в Україні пропонують десятки сайтів та безліч зоомагазинів. Але, на жаль, не кожен торговий представник ретельно вибирає постачальників.

Інтернет-маркет dog.com.ua реалізує лише оригінальні продукти популярних брендів від офіційних представництв компаній-виробників, тому ви можете бути впевнені у дотриманні всіх норм зберігання та перевезення.

У нашому каталозі ви знайдете все для собак:

korm сухі корми та консерви преміум та супер-преміум класу;
likarstva харчові добавки, вітаміни, ласощі;
doglad засоби для догляду за вовною, вухами, зубами та лапами;
komahi ефективні препарати від бліх, кліщів та глистів;
komfort різноманітні аксесуари: напувалки та годівниці (у тому числі автоматичні), перенесення, клітини та вольєри, місця та лежанки;
povodok повені, нашийники, намордники;
odiah іграшки, предмети одягу та взуття.


Ми гарантуємо кожному клієнту:

like 5-відсоткову знижку на всі товари, що діє з моменту реєстрації;
sale вигідні накопичувальні знижки;
dymka безкоштовні професійні консультації наших спеціалістів;
like зручні способи оплати;
car оперативна доставка по всіх регіонах країни.