Чим корисні роги оленя та лося для собак?

роги оленяДбайливі господарі намагаються купити все для собак, враховуючи потреби та смаки своїх вихованців. Ринок представлений великим спектром різновидів кормів. Але навіть найсмачніші та найкорисніші рецепти не можуть замінити ласощі для собак.  

Більшість смачненьких виробників розробили технологи, що спеціалізуються на харчуванні тварин. Але є ласощі, створені природою. Це роги лося та оленя. Вони дуже подобаються хижакам і гризунам, що мешкають у природному середовищі та домашніх умовах.

 

 

Роги лося для собак: корисні та смачні ласощі

Невикоринне бажання гризти тверді речі — рефлекс. У такий спосіб тварини чистять зуби та масажують ясна. Якщо бажаєте відучити свого вихованця від неприємної звички є меблі та інші речі в будинку, запропонуйте йому альтернативу. Роги лося для собак стануть найкращим варіантом.

Вони мають багатий склад мікроелементів та мінералів:

Роги оленя кальцій та фосфор, необхідні для підтримки здоров'я кісток та зубів;
Роги оленя колаген та ліпіди;
Рога оленя 14 вітамінів;
Рога оленя 20 амінокислот;
Рога оленя глюкозамін та хондроїтин, від яких залежить стан суглобів та зв'язок.


Користь рога оленя для собак не обмежується складом речовин. Усі власники знають — тварині дуже важливі фізичні навантаження. Бігати на прогулянках недостатньо. Гризучи роги, собака тренує м'язи та суглоби. На відміну від звичайних кісток, ці ласощі для собак не залишають жирних слідів на поверхні підлоги. Вони абсолютно безпечні. Це з структурою рогів. Твердий шар — зверху собаки стесують його поступово. Усередині роги пористі, проковтнутий шматок перетравлюється в шлунку і не пошкоджує стравохід.

 

У каталозі Дог ком юа є роги оленя та лося. Їхній склад однаковий. Але роги лося твердіші. Їх рекомендується купувати тваринам з гострішими зубами та сильними щелепами.

 

Роги оленя для собак купити Україна: інтернет-магазин Dog надає вигідні умови та гарантує якість

Ми почали пропонувати ці ласощі серед перших на ринку. Тут можна купити роги оленя для собак. Україна від надійних постачальників. Це 100% натуральний продукт.    

У каталозі представлені відрізки різної довжини. Вибір залежить від породи та розміру пащі собаки. Наші консультанти допоможуть підібрати товари для собак інтернет магазин Dog.

Ми співпрацюємо з виробниками на партнерських умовах. Наші клієнти отримують можливість натуральні ласощі для собак купити за вигідною ціною. Зареєструйтесь на сайті та скористайтесь перевагами бонусної програми. Зі збільшенням загальної вартості ваших покупок підвищується відсоток знижок. Ви зможете купити ласощі для собак, якісний корм із великим терміном придатності на привабливих умовах. Ми здійснюємо доставку до всіх населених пунктів України, гарантуємо якість та оперативне відправлення замовлень.