Чим корисні роги оленя для собак та як вибрати якісний продукт?

"Рога оленя" для собак служать довше за будь-яку кістку, не маючи при цьому поганий, специфічний запах. Вперше цей продукт викликав інтерес у китайців, які вважали, що він приносить здоров'я і довголіття.  ріг-1

На основі рогів виготовлялася величезна кількість БАДів, які популярні й досі. Пізніше вивченням складу рогів зайнялися корейські вчені і з'ясували, що стовбурові клітини позитивно впливають на тварин, особливо собак.

Для них це оптимальний засіб профілактики, що має ефект регенерації. Ще воно сприяє оздоровленню, відбілюванню зубів. За допомогою рогів можна швидко навчити свого собаку новим командам.

Роги як натуральні ласощі для собак варто купити тому, що вони мають великий відсоток кальцію, який сприятливо впливає на роботу не тільки кишечника, а й організму в цілому. Але у випадках алергічних реакцій, поліпшення самопочуття вихованця або інших відхилень від норми в поведінці слід якнайшвидше звернутися та проконсультуватися з досвідченим ветеринаром.

 

Действительно ли это польза рога оленя для собак?

В Україну роги оленя для собак прийшли зовсім недавно, але вже встигли завоювати кохання собачників відразу з кількох причин:

ріг-іконка Мають природний запах. З'ясовано, що собаки, коли отримують ласощі, то всю свою увагу фокусують на ньому і перестають дряпати шпалери, гризти ніжки столів або стільців, почуваються впевненіше, коли господаря немає вдома;
ріг-іконка Роги у складі мають такі корисні речовини як кальцій, хондротин, глюкозамін, вітаміни та багато інших;
ріг-іконка Через своє натуральне походження, роги оленя – безпечні для маленьких та дорослих тварин. При попаданні в шлунок частки рогів перетравлюються, не завдаючи неприємних відчуттів тварині.
ріг-іконка Ріг характеризується твердою структурою, тому має тривалий період експлуатації. Ці ласощі для собак прослужать мінімум від трьох місяців. Це залежатиме від породи тварини та частоти використання.


Навіть якщо продавець надійний, після придбання треба зробити профілактику, користуючись наступною інструкцією:

топ-1 Сполоснути в киплячій воді, а потім висушити;
топ-2 Дати ласощі собаці та поспостерігати за реакцією. Якщо протягом півгодини вона не зрозуміла, що з ним робити, намазати кінчик відростка кормом;
топ-3 Експерти рекомендують давати гризти ріг не більше 1-2 на добу, щоб не перевантажувати щелепу улюбленця.


Дотримуючись таких нескладних рекомендацій роги оленя для собак купити Україна, не важко.

 

Інтернет магазин для собак Дог – найкращі ласощі для домашнього вихованця

Наш магазин Dog пропонує купити багато корисних і смачних ласощів для свого чотирилапого улюбленця. Весь асортименти ми пропонуємо за вигідною ціною. Зареєструвавшись на сайті компанії, всі покупці стають учасниками бонусної програми, яка дозволить купити роги оленя для собак за ще більш вигідною вартістю.

Дог магазин має власний онлайн каталог, у якому представлені різні відрізки. Вибір безпосередньо залежить від породи собаки, але важливо пам'ятати про те, щоб вихованець не зміг взяти його в пащу і проковтнути цілком.

Ми турбуємося про ваших домашніх улюбленців, тому гарантуємо товар найвищої якості, швидку доставку до будь-якої точки України!