Чим годувати цуценя? Що таке замінник молока і для чого він потрібний?

zamenitel-moloka

Поява на світ потомства - довгоочікувана та хвилююча подія для господарів собаки. Коли тривоги про здоров'я мами та новонароджених малюків позаду, приходить черга інших турбот. Поки крихітні сосунки пищать і зворушливо тикаються мокрими носиками в теплий материнський живіт, відповідальному господареві слід подумати про перший прикорм. У ньому містяться всі речовини, необхідних активного зростання і розвитку маленьких представників собачого племені. Здорова сука, яка харчується якісно та різноманітно, здатна вигодувати потомство самостійно. Зазвичай вона годує дітей від народження до 6-8-тижневого віку. Якщо вони веселі, рухливі, добре набирають вагу, приводів для занепокоєння немає. Якщо ж малюки поводяться тривожно, скиглять, постійно шукають сосок, вони, швидше за все, недоїдають і потребують підгодовування. Таке може статися через велику кількість цуценят у потомстві або недостатню лактацію у матері-годувальниці. Ветеринари в цьому випадку радять використовувати замінник сучого молока.

 

Що є замінником собачого молока для цуценят і як його застосовувати? 

Порошкові замінники молока для собак, які пропонує сьогодні індустрія зоотоварів, та за смаком та за складом найбільш наближені до сучого молока. Вони містять:

ic-moloko

протеїн, жири, вуглеводи;
ic-moloko амінокислоти, незамінні для здоров'я тварин;
ic-moloko пробіотики, що формують мікрофлору кишечника дитинча;
ic-moloko вітамінно-мінеральний комплекс.


Цей прикорм застосовується від народження до 35 днів. Вказівки про правила приготування та норми годівлі нанесені на упаковку. Слідувати їм не важко.

У віці 4 тижнів чотирилапі дітки можуть спробувати щенячу кашу промислового виробництва, а до 6-ти тижнів їм у їжу вже можна пропонувати розмочений сухий корм для щенят до 2-х місяців. Господарі, які вирішили купити замінник молока для новонароджених вихованців, повинні пам'ятати, що малюкам важливо отримати від матері імунний захист протягом перших 2-х днів свого життя, коли суки молозива містить багато антитіл. Цілком позбавляти малюків материнських грудей можна лише за крайньої необхідності.

 

Інтернет-магазин для собак в Україні Dog: все для ваших чотирилапих улюбленців

Замінник молока для цуценят купити можна у спеціалізованих магазинах із продажу зоотоварів. Продукти високої якості пропонують торгові марки Royal Canin (Роял Канін), Beaphar (Беафар), Nutri-Vet (Нутрі-Вет), Canina (Каніна). Інтернет-магазин dog.com.ua рекомендує своїм клієнтам сухі молочні суміші цих виробників. Наші фахівці дадуть вам кваліфіковану консультацію щодо інгредієнтів та особливостей застосування кожної суміші. Запрошуємо вас ознайомитись з іншими позиціями нашого каталогу. У нашому асортименті:

ic-korm великий вибір сухих та вологих кормів преміум та супер-преміум класу;
konserva ласощі, вітамінно-мінеральні комплекси, харчові добавки;
zaborona ветеринарні препарати для боротьби з паразитами;
doglad

засоби для догляду за вовною, шкірою, зубами;

zruchnosti різні собачі аксесуари: лежанки, годівниці, перенесення, нашийники, повідці, намордники, іграшки, одяг та взуття.

 


Ми приймаємо замовлення онлайн цілодобово. Зареєструвавшись на сайті, кожен покупець отримує знижку 5% на суму замовлення. У нас діють також накопичувальні знижки.

Якщо ви шукаєте зоомагазин в Україні, де можна придбати оригінальну продукцію за адекватними цінами, до ваших послуг комфортний торговий майданчик для люблячих господарів та їхніх вихованців - інтернет-магазин Дог.