Чи плануєте завести собаку? Як стати ідеальним господарем?

Рішення взяти в будинок цуценя або дорослого пса пов'язане з приємними очікуваннями і хвилюванням, адже ваше життя кардинально зміниться. Тваринові необхідна турбота людини. З цим згодні більшість власників, але люди мають різні уявлення про правильний догляд за домашніми вихованцями.

 

Що потрібно для того, щоб завести собаку і бути хорошим господарем?

Досвід спілкування з власниками тварин показує сумну картину. Багато новачків не знають, що потрібно для того, щоб завести собаку. Вони стикаються з суперечливою інформацією про догляд за тваринами, а особистий досвід часто не збігається з теорією.

Уникнути зайвого клопоту і забезпечити вихованцю правильний догляд допоможуть товари для собак:

вольєр клітини та бар'єри. Вони дозволяють уникнути псування речей у час, коли власник відсутня. Це захист тварини, адже собака може проковтнути або згризти предмети, які шкідливі для її здоров'я. Думка, що клітини та бар'єри обмежують свободу вихованців, є безпідставною. Експерти та багато клієнтів ДОГ переконалися — собаки сприймають їх як особистий простір і почуваються комфортно;
пуста-миска-кіл ще до появи тварини в будинку слід купити товари для собак в інтернет магазині зі списку необхідних речей (миски для корму та води, спеціальний шампунь, щітка, рушник);
повідок подбайте про безпеку під час прогулянок. Повідець та нашийник з адресником, у якому вказано номер вашого телефону, обов'язкові.

Вибираючи зоотовари для собак інтернет магазин, замовте якісний корм. Хороше та збалансоване харчування, правильний графік годування критично важливі для здоров'я тварини.

У перший тиждень відвідайте ветеринара. Він проведе обстеження вашого вихованця, зробить щеплення та розповість, які купити зоотовари для собак в Україні для запобігання поширеним захворюванням. Відразу приступайте до дресирування. Запишіться на заняття до досвідченого кінолога. Виховання собаки — відповідальність власника. Але фахівець підкаже, як правильно працювати з твариною та досягти поставленої мети.

 

Купити товари для собак - Все необхідне в інтернет магазині DOG

Ми співпрацюємо безпосередньо з офіційними представниками виробників. У магазині Дог можна купити товари для собак на вигідних умовах. Заощадити додатково дозволяють спеціальні пропозиції:

знижка знижка 5% відразу після реєстрації на сайті;
собака-кіт система накопичувальних знижок;
лайк магазин для собак проводить регулярні акції;
доставка безкоштовна доставка по Україні замовлень вартістю від 400 гривень.

Ми пропонуємо повний спектр товарів для догляду за тваринами, великий асортимент харчування. Наші клієнти мають можливість купити все для собак в одному магазині. У нашому каталозі представлена ​​лише сертифікована продукція. Ми гарантуємо бездоганну якість товарів.

Зоомагазин DOG пропонує безкоштовні консультації щодо вибору корму та речей, необхідних для забезпечення тварині оптимального рівня комфорту. Ви зможете порадитися з кваліфікованими та досвідченими експертами. Ми зацікавлені в тому, щоб ваш вихованець відчував себе якнайкраще і допоможемо купити товари для собак в Україні, які ідеально відповідають його індивідуальним потребам.