Чи безпечно постійно годувати собаку сухим кормом?

Сухий корм для собак спеціально розроблений так, щоб забезпечити вихованцю повноцінне харчування та наповнювати його організм корисними компонентами протягом усього життя. Але деякі власники сумніваються в тому, що сухий собачий корм може заповнити всі потреби вихованця. Придбати кращий корм за вигідними цінами пропонує магазин для собак Дог.

Сухий корм для собак: чи достатньо його для повноцінного харчування

Важливо враховувати, що замовити корм собаці — індивідуальне завдання. Одному собаці певна марка підійде як найкраще рішення, а іншій — від нього буде погано. Багато ветеринарів наголошують на необхідності корму з високим вмістом м'яса. Якщо цього компонента недостатньо, можуть виникнути різні проблеми зі здоров'ям вихованця. Оптимально, коли корм є джерелом тваринного білка, і кількість вуглеводів у складі зведено до мінімуму.

Купити собаці корм необхідно для того, щоб бути впевненим у збалансованому складі. Для цього необхідно звернути увагу на перші п'ять компонентів. Перші позиції має займати м'ясо, і бажано у свіжому вигляді.

Зернові культури зовсім не підходять для годування собаки, оскільки відрізняються низькою поживною цінністю для хижаків і в той же час високою калорійністю, що може призвести до появи зайвої ваги, а також стати великим ризиком розвитку діабету. , що шерсть блищить, вихованець активний і бездоганний у роботі шлунково-кишкового тракту.

Купити сухий корм для собак — це зробити вибір на користь абсолютно повноцінного харчування. Тобто все, що необхідно тварині в такому випадку додатково — це лише чиста вода.

Корми для собак — Висококонцентрований продукт. І багато власників, коли дивляться на невелику кількість корму, починають сумніватися, чи достатньо цього для вихованця. Оскільки тварина часто ще додатково випрошує смакота, то власник підсипає його більше, що і призводить до зайвої ваги.

Dog зоомагазин, який крім корму високої якості, пропонує рекомендації щодо оптимальної його кількості.

Це означає, що можна годувати собаку виключно сухим кормом, не переживаючи, що це зашкодить дитині.

Придбати собачий корм за вигідною ціною і у великому асортименті пропонується на сайті dog.com.ua.

Де замовити корм собакі

Корми для собак в Україні представлені у великому асортименті на сайті dog.com.ua з урахуванням таких переваг:

собака-кіт надання завжди чесних цін;
собака-кіт наявності постійних знижок клієнтам, які регулярно роблять замовлення;
собака-кіт високої якості;
собака-кіт гіпоалергенність;
собака-кіт доставки по всій Україні;
собака-кіт кур'єрської доставки по Києву;
собака-кіт можливості придбати як бюджетні моделі, так і преміум-класу;
собака-кіт можливість оформити замовлення швидко та з комфортом.

Інтернет-магазин Дог ком юа постійно працює над покращенням сервісу, тому ознайомитися з асортиментом на сайті дійсно варто.