Беззерновий сухий корм для собак: У чому переваги?

Під брендом Карнілав корм для собак виробляє чеська компанія VAFO PRAHA S.R.O. Продукція торгової марки позиціонується як харчування класу Холістік. Він максимально наближений до природного раціону хижаків у дикій природі.

Вивчаючи Carnilove для собак відгуки, ми виявили суперечливі думки про користь харчування Біологічної Відповідності. Багато хто сумнівається у доцільності переходу на їжу цієї категорії. Пропонуємо до вашої уваги думку експертів.

 

Carnilove корм для собак: головні переваги беззернового корму

Стандарт Біологічної Відповідності базується на найновіших дослідженнях організму хижаків. У дикій природі собаки не харчувалися зерновими, їх раціон почав змінюватися після життя з людиною. Експерти рекомендують Carnilove корм для собак купити через високий вміст і велику різноманітність видів натурального м'яса:

корм-миска страус, фазан, качка, індичка, курка;
корм-миска ягня, дикий кабан, північний олень
корм-миска лосось, форель, короп

Carnilove виробляє беззерновий сухий корм для собак, також торгова марка не використовує у рецептах картоплі. Чи не означає це, що ваш вихованець не отримає необхідний обсяг вуглеводів та вітамінів? Вони є у складі, але в інгредієнтах з низьким глікемічним індексом:

собача-миска-2 нут і жовтий горох;
собача-миска-2 овочі та фрукти;
собача-миска-2 корінь цикорію, подорожник;
собача-миска-2 екстракти лісових ягід, розмарину та чебрецю.

Магазин Дог рекомендує продукцію Carnilove як корисне харчування. Ця їжа дозволить уникнути ожиріння та надає комплексний позитивний вплив на організм тварин.

 

Чому вигідно купити сухий корм для собак у зоомагазині Дог

Живлення класу Холистик характеризується порівняно високою вартістю. У нашому зоомагазині можна купити сухий беззерновий корм для собак на вигідних умовах. Спеціальні пропозиції дозволяють заощадити додатково:

знишка знижка 5% після реєстрації на сайті;
собака-кіт система накопичувальних знижок;
доставка безкоштовна доставка по Україні замовлень вартістю від 400 гривень.

Термін придатності сухого корму Carnilove — 18 місяців із моменту виробництва. Ми співпрацюємо з офіційним представником бренду і маємо можливість купувати свіжу продукцію. Інтернет-магазин Дог гарантує бездоганну якість та великий термін придатності корму.

Ми уважно вивчаємо Carnilove для собак відгуки ветеринарів та досвідченихзаводчиків. Але рекомендації щодо вибору харчування базуються і на особистому досвіді та знаннях власників магазину. Під час безкоштовних консультацій ми враховуємо індивідуальні особливості організму та фізичну активність ваших собак. Скористайтеся цією послугою. Індивідуальний підхід — ідеальний спосіб вибрати найкращі товари для вихованців Dog.com.ua. Ми подбаємо про здоров'я та комфорт ваших вихованців.