Алергія у собак: причини та методи вирішення?

Тварини не можуть розповісти про погане самопочуття. Але уважні та дбайливі господарі завжди помічають зміни у поведінці собаки. При алергії важливо важливо діяти швидко. Необхідно звернутися до ветеринара та перейти на спеціальний лікувальний корм для собак.

Як зрозуміти, що у тваринного алергія? Характерні симптоми:

топ-1 вогнищеві запалення шкіри, подразнення з постійного вилизування або викушування;
топ-2 збільшення обсягів втрати шерсті;
топ-3 сильний свербіж.


Аналіз ознак допоможе визначити причини алергії та підібрати правильні лікарські товари для вихованців:

собака-кіт укуси бліх. У цьому випадку з'являється сильний свербіж;
1 атопічний дерматит. Виникає після вдихання пилку квітів, пилу, спор цвілі, випаровування побутової хімії;
собака-кіт харчова алергія. Поширене захворювання. Виявляється блювотою, проносом, іноді інфекцією сечового міхура. У цьому випадку необхідні зміни в раціоні та перехід на сухий корм для собак лікувальний з рекомендованим лікарем.


Найчастіше алерген визначається лише після проведення комплексних аналізів. Лікування має призначати ветеринар.

Сухий корм для собак при алергії харчової етіології: рекомендації щодо вибору

Особливий підхід до харчування рекомендований при будь-якій хворобі. У вашого собаки діагностовано харчову алергію? Критично важливо визначити, який продукт викликав. Вибираючи сухий корм для собак при алергії, необхідно уникати пропозицій із цим інгредієнтом. Часто лікування полягає у дієті з винятком. Тварині дають один вид продуктів і спостерігають за реакцією організму протягом тижня. Потім додається наступний. Дієта триває до моменту, коли організм собаки відреагує на алерген. алегрія-собаки

Експерти компанії Dog рекомендують ретельно вивчати склад, аналізуючи кожен інгредієнт. Не варто сліпо довіряти позначенню «гіпоалергенний корм». Важливо пам'ятати, що це особливе захворювання. Алергія — індивідуальна реакція на конкретний продукт імунної системи собаки.

У цьому випадку статистика не допоможе. У собак часто виникає алергія на курку. Але у вашого вихованця може бути реакція на м'ясо ягняти. Тому корм для собак з алергією завжди вибирається індивідуально.

 

 

 

Інтернет зоомагазин Україна: бездоганна якість за вигідною ціною та допомога у виборі лікувального харчування

Ми пропонуємо величезний асортимент різновидів кормів для собак. Відвідавши наш інтернет-зоомагазин Україна, ви зможете підібрати будь-яке харчування з урахуванням індивідуальних потреб свого вихованця. Нам важливо, щоб тварини отримували кращий догляд.