Алергія собак: причини, симптоми, чим годувати при алергії?

Непереносимість певних продуктів характерна не тільки для людей, але і для тварин. У таких ситуаціях господарям слід змінити раціон вихованця. Важливо знати, що собачий корм стає причиною алергії у 5% усіх діагностованих випадків. 80% — наслідки БАД (блошиний алергічний дерматит). 15% — атопічний дерматит, його може викликати будь-яку речовину у навколишньому середовищі. Якщо у собаки виникли проблеми зі шкірою, спочатку зверніться до дерматолога.

Експерти вважають, що харчова алергія може розвиватися через неякісне харчування. Перш ніж купити корм для собак, уважно вивчайте склад. Уникайте продукції, в якій є:

корм-миска соя, кукурудза та пшениця;
корм-миска штучні барвники, ароматизатори та консерванти;
корм-миска часто таку реакцію викликає певний вид білка, як правило, яловичина. Але алергія може виявлятися і інші види м'яса

Магазин Dog пропонує великий асортимент гіпоалергенного корму для собак. Ви зможете виключити з раціону небезпечний білок та вибрати оптимальне харчування для свого улюбленця.

 

Який гіпоалергенний корм купити своєму вихованцю?

На світовому ринку немає чітко позначеного та зафіксованого стандарту. До категорії гіпоалергенний корм входять рецепти без сої, кукурудзи та пшениці, штучних добавок. У такій продукції використовується 1 або 2 види м'яса:

лайк ягня;
лайк риба;
лайк качка;
лайк кролик;
лайк свинина або дикий кабан;
лайк страус.

Це дозволяє виключити вид білка, що викликає захворювання. Гіпоалергенний корм для собак забезпечує повноцінний раціон. Баланс живильних елементів досягається за рахунок збалансованих рецептів, в яких є інгредієнти біологічної відповідності:

корм-миска горох та сочевиця;
корм-миска овочі та водорості;
корм-миска фрукти та ягоди;
корм-миска цілющі трави.

Сухий корм для собак з гіпоалергенним складом пропонують багато виробників. Дієтологи продовжують активно вивчати харчові потреби виду та створюють нові рецепти.

 

Чому при покупці корму для собак потрібно вибрати магазин ДОГ?

Ми співпрацюємо безпосередньо з офіційними представниками виробників. Магазин Дог пропонує корм для собак за вигідними цінами. Бажаєте купити собачий корм та заощадити додатково? Скористайтеся спеціальними пропозиціями:

знишка знижка 5% після реєстрації на нашому сайті;
собака-кіт акції;
лайк система накопичувальних знижок;
доставка ми доставляємо замовлення вартістю від 400 гривень безкоштовно.

Наші клієнти отримують можливість купити корм для собак в Україні з великим терміном придатності та гарантією якості.

До ваших послуг сучасний сайт зі зручним приватним кабінетом. Оформлення замовлення займає мінімум часу. Наші менеджери завжди готові допомогти у складних ситуаціях. Тут можна купити корм для собак Київ з доставкою по місту та в будь-який регіон України. Система формування та відправлення замовлень працює чітко та оперативно.

Ми надаємо максимально повну та об'єктивну інформацію про склад харчування. Ви можете вивчити всі інгредієнти, проаналізувати співвідношення живильних елементів. Виникли складності чи сумніви? Магазин товарів для собак пропонує безкоштовні консультації щодо вибору корму. Ми маємо глибокі знання про харчування та потреби виду. Власники та співробітники магазину — захоплені та досвідчені собачники. Ми допоможемо вибрати найкращу їжу для вашого друга.