Агресія собаки │Що робити?

Агресивне поведінка собак часто зустрічається серед малих і карликових порід. Найчастіше вони не несуть ніякої небезпеки, але їхня невихованість і голосне тягання часом заважають і лякають оточуючих. Дресирування агресивних собак потребує уважного та послідовного підходу, не варто відкладати це у довгу скриньку, якщо не хочете, щоб одним прекрасним днем ​​Вашого вихованця не провчили за норовливий характер.

 

Як прибрати агресію у собаки, які причини цього?

Є кілька причин неадекватної та агресивної поведінки:

топ-1 Недостатня соціалізація. Тварині потребує спілкування з іншими вихованцями, щоб формувати навички спілкування, вивчати запахи і тримати на рівні фізичну активність. Наш зоомагазин рекомендує щодня вигулювати собачку, щоб у неї не розвивався страх перед незнайомцями та іншими вихованцями.
топ-2 Відсутність виховання та дресирування. Маленьких песиків не так серйозно виховують, дозволяють їм пригощатися з рук і навіть з тарілки (!), пускають у ліжко, дозволяють гуляти без повідця та намордника. До речі, у нас можна купити зоотовари для собак будь-якого розміру, включаючи аксесуари для прогулянок. Не дозволяйте собаці нахабніти!
топ-3 Неуважність господарів. Сигнальна система собак налагоджена, перед нападом чітко відстежується відповідна поза і реакція, але маленьким песикам, на жаль, часто прощають. Потрібно припиняти таку поведінку на корені.
топ-4 Гіперсексуальність. Іноді буває статева агресія у собаки, що робити у такому разі? Тривале сексуальне незадоволення призводить до психічних розладів та агресії, “зносин” предметів та ніг людей, тому або знайдіть подругу/друга своєму вихованцю, або вчасно вирішите питання кастрації.

Отже, Дог ком юа радить наступне для корекції агресії у тварини:

топ-1 Покажіть, хто головний у “зграї”.
топ-2 Дресирування та виховання з перших днів.
топ-3 Покажіть, де місце вихованця, ніяких “улюблених крісел та містечок”, підстилки та інші товари для собаки можна придбати у нас.
топ-4 Ніяких ласощів із загального столу, він має свою миску і чіткий час годівлі.
топ-5 Прогулянка на повідку, купити зоотовари та різні аксесуари для цього можна в нашому магазині.
топ-6 Вирішіть питання з розмноженням. Заодно перевірте стан здоров'я у ветеринарному кабінеті, можливо, чотирилапого щось турбує.
топ-7 Спілкування потрібно всім! Тому подбайте про те, щоб песик міг контактувати з іншими тваринами.

Не забудьте також замовити такі товари для вихованців, як іграшки та гризки. Вони теж потребують дозвілля та можливості виплеснути негативні чи зайві емоції, пожвавитися врешті-решт!

 

Наш зоомагазин товари для собак пропонує найкращої якості! Чому варто вибрати саме ДОГ?

Ми раді кожному власнику хвостатих друзів, запрошуємо приєднатися до нашого клубу! Ось кілька переваг покупки у нас:

собака-кіт Великий вибір необхідних товарів для харчування, ігор та догляду за собачками за дуже доступною ціною!
собака-кіт Тільки перевірені американські та європейські бренди!
собака-кіт Зоотовари купити в інтернет-магазині зі знижкою може кожен, для цього потрібно лише зареєструватися на сайті!
собака-кіт Надаємо безкоштовні професійні консультації щодо підбору харчування!
собака-кіт Всі замовлення обробляємо та відправляємо швидко, у нас є БЕЗКОШТОВНА доставка покупок від 400 грн!

Онлайн-магазин Dog запрошує Вас і Ваших вихованців на вигідний шопінг! Вводьте промокод #ЖораБуль та отримуйте додаткові 5% знижки!