10 токсичних продуктів, які повинні бути відсутніми в собачому кормі

Кожен господар намагається зробити все можливе, щоб його вихованець був здоровим, активним і красиво виглядав. Для цього в першу чергу необхідний спеціальний корм для собак, який буде не тільки смачним для вашого улюбленця, але також корисним та безпечним. А щоб купити сухий корм для собак високої якості, потрібно знати надійний і перевірений магазин для тварин. Саме таким є зоомагазин Дог, який пропонує різноманітний сухий корм преміум та супер преміум класу.

 

Собачий корм високої якості: Яких шкідливих продуктів не повинно бути в ньому?

Собачий корм навіть куплений у спеціалізованому магазині для тварин може мати не дуже хорошу якість і містити масу шкідливих інгредієнтів, які згодом вплинуть на здоров'я вашого вихованця. Тому, щоб уникнути походів до ветеринара, слід уважно вивчати склад кожного корму і уникати присутності таких 10 токсичних продуктів:

топ-1 Шоколад – це шкідливий продукт, який категорично заборонено тваринам. Шоколад містить такі шкідливі речовини, як алкалоїд та теобромін, які можуть спровокувати захворювання нирок, нервової системи, серця та легень, а також вони погано засвоюються організмом тварин.
топ-2 Корми сухі для собак не повинні містити кофеїн, який важко перетравлюється тваринами і може викликати безліч побічних ефектів, а в деяких випадках призвести навіть до смерті.
топ-3 Молоко – як не дивно це шкідливий продукт, який викликає травні проблеми, зокрема діарею та зневоднення організму. До того ж цукру, які у великій кількості містяться в молоці, погано розщеплюються травним трактом, а мають накопичувальний ефект.
топ-4 Горіхи макадамії мають негативні наслідки для ваших улюбленців. Це пояснюється тим, що постійне споживання корму, в якому міститься даний вид горіхів, може призвести до захворювання суглобів, слабкості тварин і навіть їх смерті.
топ-5 Всі види цибулі та часник мають токсичний вплив на організм собак, а також можуть викликати захворювання крові, наприклад анемію та втрату ваги тварини, що призведе до її слабкості.
топ-6 Авокадо, який містить персин, провокує ряд різних захворювань у тварини.
топ-7 Собачий корм, купити який можна із вмістом винограду (родзинок) може призвести до таких проблем шлунково-кишкового тракту, як блювання, зневоднення, шлункові болі та ниркова недостатність.
топ-8 Яйця – можуть призвести до зниження засвоюваності вітаміну В, який відповідає за красу вовни та здоров'я шкіри тварини.
топ-9 Алкоголь – вкрай небезпечний для тварин, адже він викликає проблеми з нервовою системою вашого вихованця.
топ-10 Кістки, навіть найдрібніші, можуть бути небезпечними для шлунка тварини, а жир може бути не тільки переносником небезпечних бактерій, а й викликати панкреатит.

Тому замовлення корму для собак без вмісту всіх перерахованих вище продуктів найкраще довірити досвідченому постачальнику – Дог ком юа.

 

Купити корм для собак в Дог – вигідні умови покупки

Купити корм для собак в Дог означає придбати якісний продукт за таких умов:

собака-кіт Великий асортимент кормів за вигідними цінами.
собака-кіт Сухий корм для собак dog.com.ua можна купити з різними знижками та акціями.
собака-кіт Безкоштовна доставка замовлення на суму від 400 грн.
собака-кіт Оплата через Приватбанк та Монобанк.