Роги оленя - найкращі натуральні ласощі для собак

Оленячі роги для собак - це не просто відмінні ласощі, а й джерело корисних речовин. Вони багаті на вітаміни, мікроелементи, мінерали. Крім того, до їх складу входять кальцій, глюкозамін, хондроїтин. Оленячі роги універсальні, тому що підходять для вихованців будь-яких порід, починаючи від великих і закінчуючи мініатюрними. Для багатьох господарів вони можуть здатися небезпечними. Їхня думка помилкова, адже ласощі відрізняються унікальною структурою. Роги оленя для собак у процесі гризіння розм'якшуються і розшаровуються, внаслідок чого легко та швидко засвоюються організмом та перетравлюються. Вони не застряють у трахеї та шлунку!

Роги оленя для собак

Роги оленя для собак - корисні та смачні ласощі!

Купити роги оленя для собакЛасощі для собак оленячі роги користуються попитом тому, що вважаються на 100% натуральним продуктом. У їх складі немає барвників, підсилювачів смаку, консервантів та інших шкідливих компонентів. Роги північного оленя для собак видобуваються у природному середовищі під час линяння тварин. У цей період вони скидаються, тому олені не страждають. Важливо пам'ятати, що ці ласощі є лише ефективним доповненням, а не основним раціоном. Їх доречно давати тварині в якості заохочення. А ще цей продукт користується попитом з таких причин:

  1. Він позитивно впливає на стан м'язів і ясен.
  2. Унікальна структура оленячих пантів дозволяє чистити зуби. Вони ефективно позбавляють їх від нальоту, що дає можливість запобігти розвитку карієсу та зубного каменю.
  3. Купити роги оленя для собак варто тому, що вони багаті на кальцій. А ця речовина, як відомо, позитивно впливає на стан кісток. Вона зміцнює їх.
  4. Роги оленя для собаки купити рекомендується і для покращення стану шерсті, шкіри. Вітаміни та мікроелементи допомагають надати їм здоров'я та красу.
  5. Від таких ласощів не залишається жодних слідів на підлозі та килимових покриттях, що вкрай важливо для господаря.
  6. У період прорізування зубів рекомендується купити роги північного оленя для собак. Завдяки такій іграшці, тварина не гризтиме меблі, взуття, предмети інтер'єру.

До речі, ці ласощі для собак приносять їм щастя. Коли вихованці їх гризуть, вони отримують неабияку насолоду. А що ще може бути краще для дбайливого господаря, ніж здоровий і задоволений чотирилапий друг?

 

Як правильно купити роги оленя для собак?

Роги оленя для собак купити Україна пропонує інтернет-магазин Дог ком юа. У каталозі представлена лише натуральна продукція. Тут усі зоотовари для собак сертифіковані! Але навіть незважаючи на високу якість ласощів, Dog зоомагазин готовий дати кілька слушних порад щодо їх вибору, а саме:

  1. Перш ніж оленячі роги для собак купити Україна, рекомендується звернути увагу на їхню вагу. Від покупки дуже легких ласощів варто відмовитися, оскільки вони можуть пропонуватись вже протермінованими.
  2. Щоб хороші купити ласощі для собак, варто оцінити їх колір. Відтінок має бути нейтральним, але тільки не насиченим, яскравим!
  3. Поверхня цих ласощів рівна, нарости відсутні. Не допускається наявність цвілі!
  4. Сушені ласощі для собак можуть пропонуватись різних розмірів. Вибір підходящих залежить від породи тварини. Чим вона дрібніша, тим меншими мають бути оленячі панти.

Щоб зробити правильний вибір, варто звернутися до магазину для собак Дог. На сайті dog.com.ua представлені лише найкращі товари для домашніх улюбленців! А якщо виникли питання чи сумніви щодо покупки продукції, тоді варто звернутись до наших досвідчених консультантів. Вони знають все про тварин, тому готові дати слушні поради, які неодмінно пригодяться господареві чотирилапого друга!