Причини від Дог, за якими не можна змішувати сухий корм і натуралку

Правильне харчування є запорукою гарного самопочуття собаки. Від його якості також залежить тривалість життя та бадьорість тварини. Багато господарів вважають, що воно має бути різноманітним. Така думка помилкова, адже їжа насамперед має бути збалансованою. Власникам чотирилапих друзів необхідно знати, чи можна змішувати сухий корм та натуральну їжу для собак. Ні, цього робити вкрай не рекомендується з цілого ряду причин. Про те, чому не можна змішувати сухий корм та натуральний для собак, зоомагазин Dog пропонує дізнатися з цієї статті.

чи можна змішувати корм і натуралку

 

Чому сухий корм для собак не можна змішувати із натуральною їжею?

Щоб забезпечити домашньому улюбленцю нормальну роботу травної системи, потрібно стежити за його раціоном. Він має бути не лише збалансованим, а й одноманітним. Ідеальним вважається корм сухий для собак. Такий продукт містить усі корисні речовини у грамотно складеному пропорційному співвідношенні. Він позитивно впливає на стан не лише ШКТ, а й кісток, м'язів, суглобів, шерсті, шкіри, зубів. Кращі сухі корми для собак також зміцнюють імунітет і запобігають розвитку багатьох захворювань. Деякі господарі вважають, що їх можна змішувати із натуральною їжею. Цього робити не рекомендується з цілого ряду причин, а саме:купити сухий корм собачий

  1. Якщо давати тваринці сухі корми для собак та натуральну їжу, може виникнути алергія. І лікарю-ветеринару буде дуже складно встановити причину її появи.
  2. Корм собачий у поєднанні з натуральними продуктами може спровокувати порушення роботи ШКТ. У тварин через змішане харчування часто з'являється нетравлення шлунка, діарея, блювота. Варто розуміти, що натуральна їжа набагато повільніше перетравлюється, ніж сухий корм для собак.
  3. При змішаному годуванні стає дуже складно визначити калорійність раціону. Це може стати головною причиною ожиріння тварини. А надмірна вага, у свою чергу, найчастіше призводить до розвитку супутніх хвороб.
  4. У багатьох випадках домашній улюбленець стає більш примхливим та вибагливим до їжі, адже найчастіше він вибирає те харчування, яке йому подобається більше. Оскільки натуральна їжа не має такого насиченого смаку, господареві доводиться сухий корм для собак купувати.
  5. У сухих кормах усі корисні речовини пропонуються у концентрованому вигляді, тому господареві потрібно проводити перерахунок компонентів натуральної їжі на сухі речовини. Це може призвести до того, що тварина одні компоненти отримуватиме у надмірній кількості, а інші – у недостатній.

З цього можна зробити висновок, що змішане харчування не є правильним рішенням для годування домашнього улюбленця. Краще купити сухі корми для собак, ніж потім лікувати тварину і встановлювати причину появи проблем зі здоров'ям.

 

Купити сухі корми для собак у магазині Дог – заощадити гроші, але при цьому отримати якісний продукт!

Купити собачий корм пропонує зоомагазин Дог. У каталозі представлена ​​лише найкраща продукція провідних виробників. Товари для собак Дог сертифіковані, але реалізуються без націнок. Це аргументується тим, що компанія безпосередньо співпрацює з постачальниками. Продукція зберігається у належних умовах, тому не втрачає корисних властивостей. Корма Дог Ком Юа представлені різних класів, тобто підійдуть для господарів з будь-якими матеріальними можливостями. Магазин пропонує придбати продукцію преміум- та суперпреміум класу. Крім того, великим попитом користуються товари “холістик”. До їх складу входять ті компоненти, які вживають вовки і шакали в природному середовищі. Сухий корм для собак замовити тут слід ще тому, що доставка здійснюється вчасно. Відправлення продукції проводиться у робочі дні. Якщо оплата була внесена до 11:00, товар відправляється того ж дня, після 11:00 - на наступний. Купити сухий корм для собак в Україні в магазині Дог - забезпечити домашньому улюбленцю високу якість життя та відмінне самопочуття! Виникли питання? Можливо, потрібна зміна корму у собаки? Висококваліфіковані консультанти дадуть слушні поради, тому що люблять тварин і знають все про догляд за ними!