Побалуй свого собаку - купи оленячі роги

Оленячі роги для собак - корисні та смачні ласощі, які приносять домашнім улюбленцям море позитивних емоцій та піднімають їм настрій. Серед дбайливих господарів вони також користуються попитом, тому що неприємний запах у них відсутній і плям на килимах не залишають. Оленячі роги - це справжня знахідка для тварин! Настав час порадувати вихованця і замовити для нього такі ласощі! Вони вважаються універсальними, тому що підходять для домашніх улюбленців різних порід та будь-якого віку!

Купити оленячі роги для собак

Чому варто купити чотирилапому другу оленячі роги для собак?

Роги оленя для собаки купити в магазині ДогКупити оленячі роги для собак рекомендується з цілого ряду причин. Вони користуються попитом серед дбайливих господарів та їхніх чотирилапих друзів тому, що:

  1. Вважаються екологічно безпечними. Жодні складні виробничі процеси не застосовуються, тому що роги оленя для собак вважаються натуральним продуктом. Вони видобуваються у період, коли в оленів відбувається линяння. Саме в цей час вони скидають свої роги.
  2. Містять кальцій, вітаміни, амінокислоти. Перший компонент хороший тим, що позитивно впливає на кістки, зміцнюючи їх. Вітаміни та амінокислоти, якими багаті роги лося для собак, покращують стан шерсті та шкіри, зміцнюють імунітет.
  3. Мають у складі глюкозамін та хондроїтин. Оленячі роги для собак купити слід тому, що завдяки цим речовинам зміцнюються сполучні тканини, хрящі, суглоби.
  4. Не пошкоджують шлунку та трахеї. Коли домашній улюбленець гризе звичайну кістку, може виникнути кровотеча через пошкодження перелічених вище органів. Роги північного оленя для собак відрізняються унікальною структурою. Вони легко перетравлюються і не шкодять здоров'ю улюбленця.
  5. Активують жувальний та природний інстинкти. Ласощі для собак оленячі роги подобаються вихованцям тому, що займають багато часу. Завдяки їм, тварина ніколи не нудьгуватиме.
  6. Надають позитивний вплив на стан зубів, ясен. Купити роги північного оленя для собак рекомендується для того, щоб уникнути розвитку стоматологічних проблем. Вони ефективно очищають зуби від нальоту, перешкоджають появі зубного каменю. За допомогою механічного жування також масажуються ясна тварини.
  7. Служать довго. Роги оленя для собаки купити варто тому, що вони набагато довше згризаються, ніж, наприклад, ласощі з пресованого крохмалю чи шкіри, жувальні палички.
  8. Привертають увагу вихованця. Будь-якій собаці буде цікаво проводити час із оленячими пантами у роті. Вона буде в захваті від таких смачних і корисних ласощів.
  9. На 100% натуральні. Купити роги оленя для собак слід з тієї причини, що в їхньому складі немає шкідливих добавок, підсилювачів смаку та інших шкідливих компонентів. Вони не викликають алергії та підходять для тварин різних порід.

Оленячі роги для собак купити Україна варто тому, що вони дійсно приносять вихованцям задоволення і вважаються надзвичайно корисними для них.

 

Роги оленя для собаки купити в магазині Дог - зробити правильний вибір!

Dog Зоомагазин пропонує роги оленя для собак купити Україна. Замовити їх тут варто тому, що в каталозі представлений багатий вибір ласощів. Вони відрізняються розмірами, тому підходять для різних представників, у тому числі дрібних порід. Магазин для собак Дог приділяє увагу якості продукції. Саме тому він співпрацює виключно з перевіреними компаніями, що добре себе зарекомендували. Завдяки тому, що замовлення здійснюється безпосередньо у постачальника, націнки відсутні. Інтернет-магазин Дог ком юа піклується про терміни постачання товарів. Вся продукція відправляється вчасно до всіх регіонів України. Мешканці Києва та передмість, у свою чергу, можуть скористатися безкоштовною послугою доставки кур'єром на сайті dog.com.ua при покупці на суму від 400 грн. Висока якість товарів, швидкі терміни відправлення, широкий асортимент продукції, демократичні ціни - це лише кілька причин, чому купувати варто саме тут!