Корисні субпродукти тваринного походження та як вони впливають на твого улюбленця. Здоровий, ситий та щасливий! І це все про твого собаку.

Багато недосвідчених господарів чотирилапих друзів вважають, що сухі корми для собак, до складу яких входять субпродукти, є не дуже корисними і відносяться до економ-класу. Така думка вважається помилковою, тому що дані компоненти в багатьох випадках перевершують користь навіть натурального м'яса. Щоб забезпечити здорове харчування для собак, рекомендується вибирати їжу, яка містить саме субпродукти. Це цінний та поживний продукт. А при правильній обробці він ще й дуже смачний. Корм для собак с субпродуктами є основними джерелами тваринного білка. Недаремно їх називають "будівельним матеріалом" для будь-якого живого організму. Кожен дбайливий і відповідальний господар чотирилапого друга повинен знати, які субпродукти можна давати собаці.

субпродукти для собак

Чому сухий корм для собак із вмістом субпродуктів корисний?

Субпродукти - це джерело корисних і поживних речовин, які просто необхідні організму тварини для нормального розвитку. До їх складу входить вітамін D. Він є одним з найважливіших компонентів, що відповідає за безліч процесів в організмі вихованця. Його дефіцит призводить до появи загальної слабкості у м'язах, переломів, розвитку аутоімунних, злоякісних та інфекційних захворювань. Дуже корисно вживати корм сухий для собаки із субпродуктом, що містить вітамін D, хоча б 1-2 рази на тиждень. А в зимовий період ця речовина є обов'язковою, тому що в цей час її дефіцит спостерігається регулярно.

сухі корми для собакПравильне харчування для собаки – це ще й корм, що містить жирні кислоти Омега-6 та Омега-3. Дані речовини надають позитивний вплив на зовнішній вигляд тварини та її правильний розвиток. Не варто забувати і про вітамін А, який, до речі, міститься у великій кількості у печінці. Він є потужним антиоксидантом, а також нормалізує травлення та підтримує роботу органів репродуктивної системи. Купити сухі корми для собак із печінкою варто і тому, що цей субпродукт має у своєму складі вітаміни В, В12, фолієву кислоту, залізо. Вживання таких корисних речовин позитивно впливає на життєдіяльність вихованця загалом. Великим попитом користуються корми сухі для собак із серцем. І це не дивно, адже цей орган багатий на коензим Q10. Він нормалізує серцевий ритм та сприяє повноцінному функціонуванню клітин.

Купити сухий корм для собак із субпродуктами варто з наступних причин:

  1. Така їжа містить необхідну кількість корисних та поживних компонентів, які легко засвоюються в організмі тварини.
  2. Сухий корм для собак готується за унікальною технологією. Субпродукти варяться, подрібнюються, обробляються та проходять процес сушіння. Волога видаляється в такий спосіб, що білок не губиться.
  3. Натуральне харчування для собак дуже смачне. Більшість домашніх улюбленців у захваті від смакових якостей кормів, до складу яких входять субпродукти. Смак виходить насиченим, що посилює апетит чотирилапого друга.
  4. Купити корм для собак із субпродуктами варто і тому, що він обходиться дешевше за продукцію, до складу якої входить виключно м'ясо.

Харчування для собак купити із субпродуктами - це не заощадити кошти, а забезпечити тварині повноцінну життєдіяльність, запобігти розвитку недуг, надати шерсті та шкірі здорового вигляду!

Причини купити сухі корми для собак у магазині Дог: відмінна якість, багатий вибір, індивідуальний підхід!

Замовити якісні корми для домашніх тварин пропонує інтернет магазин для собак Дог. На сайті dog.com.ua представлений багатий вибір товарів на будь-який смак різних виробників. Завдяки тому, що Dog зоомагазин безпосередньо співпрацює із постачальниками, націнок немає. Не можна не відзначити і відмінну якість продукції. У каталозі є лише сертифіковані корми для домашніх улюбленців. Dog com ua завжди стежить за своїм асортиментом, регулярно поповнює його смачними та корисними новинками. Продукція зберігається у належних умовах, працівники магазину завжди стежать за її терміном придатності. Клієнтам пропонуються лише свіжі товари. Виникли питання чи сумніви щодо купівлі корму із субпродуктами? Тоді варто звернутися до досвідчених консультантів. Вони теж є собачниками, тому знають про чотирилапих товаришів все, що потрібно!