Надійно та безпечно - Як правильно захистити собак від кліщів?

Весна та літо - це досить небезпечний період для собак, адже саме в цей час кліщі активізуються. Небезпека цих комах полягає в тому, що вони провокують появу різноманітних захворювань, включаючи смертельних. Щоб захистити від них улюбленого чотирилапого друга, власнику потрібно вжити цілий комплекс заходів. Саме їх буде обговорено в цій статті. Власник домашнього улюбленця дізнається, які засоби від кліщів для собак купувати та як ними правильно користуватися.

захист від кліщів

 

Засоби від кліщів для собак - не єдиний метод профілактики!

Як захистити собак від кліщів? На жаль, візуально слідкувати за їх появою недостатньо, оскільки ці паразити можуть ховатися в найбільш несподіваних і недоступних місцях. Рекомендується дотримуватися наступних правил захисту тварини від них:

1. Купити засоби від кліщів. Тепер вони виробляються в різних формах: таблетках, краплях, нашийниках. Асортимент настільки великий, що іноді легко заплутатись. Щоб зробити правильний вибір, потрібно знати про особливості засобів. Найпоширеніший продукт - це нашийник для собак з кліщів. Він обробляється спеціальними речовинами, які відбивають паразитів. Його переваги включають: тривалий термін служби (кілька місяців), зручність, водостійкість, гарантію додаткового захисту від бліх. Краплі від кліщів для собак також вважаються дуже популярним продуктом. Вони наносяться на холок. Обирати їх рекомендується залежно від ваги домашнього улюбленця. Напевно, найефективнішими серед усіх засобів є таблетки для собак від бліх та кліщів. Вони ідеально підходять для використання, якщо тварина проводить багато часу на вулиці. Таблетки від кліщів для собак хороші тим, що відштовхувальні речовини потрапляють безпосередньо в кров. Ймовірність передозування мінімальна, але все-таки перед тим, як приймати препарат, слід проконсультуватися з лікарем.

2. Регулярно перевіряти чотирилапого друга на наявність кліщів. Тварин, які люблять ходити по високій траві або в чагарниках, варто постійно перевіряти власнику. Особливу увагу слід приділяти області шиї, вух, лап, голови. Звичайно, ви можете сподіватися на засоби від бліх та кліщів для собак, але все-таки краще перестрахуватися.

3. Знати, де живуть кліщі. Захист від кліщів - це, перш за все, розуміння, де їх найчастіше можна зустріти. Вони спостерігаються в парках, лісах, на територіях, де висока трава та багато чагарників. Є пилові кліщі, які можуть жити навіть у житлових приміщеннях. У таких випадках слід придбати засоби від пилових кліщів.

4. Обробляти територію щорічно. Це стосується людей, які живуть за межами міста або мають приватне домогосподарство. Але навіть цих заходів недостатньо. Тому краще додатково купити засоби від кліщів для улюбленої собаки.

Можна зробити висновок, що недостатньо використовувати засоби від кліщів для собак. Необхідно додатково дотримуватися заходів, які допоможуть запобігти контакту паразитів з твариною.

 

Купити засоби від кліщів у магазині Дог - забезпечити тварині надійний захист!

Засоби від кліщів для собак купити пропонує інтернет магазин товарів для тварин Дог ком юа. У каталозі представлений багатий вибір цих товарів. Вони випускаються у різних формах. Виникли питання? Щоб дізнатися відповіді, достатньо зв'язатися з досвідченими консультантами. До інших переваг здійснення замовлення на сайті dog.com.ua можна віднести такі:засоби від кліщів для собак

Компанія реалізує лише сертифіковані товари.

Завдяки тому, що зоотовари в магазині Dog.com.ua поставляються безпосередньо від виробника, немає накруток цін.

Доставка здійснюється по Україні вчасно.

Оплата надається у різний спосіб.

На сайті регулярно діють вигідні пропозиції у вигляді акцій, знижок. Для постійних клієнтів надається програма лояльності.

До кожного клієнта є індивідуальний підхід. Безкоштовні консультації – підтвердження цього.

Магазин Дог дбає про тварин, тому реалізує лише найкращу продукцію! Йому можна довірити життя та здоров'я домашнього улюбленця!